Egy szimpla, egyszerű kardigán viselése egészen más szintre emeli a hétköznapi szetteket, nőiessé és egyedivé varázsolja a megjelenést. Nincs benne semmi extra, mégis kifejezetten stílusos összképet teremt, az átmeneti szezonban ráadásul roppant izgalmasan, változatosan variálható.

hirdetés

Kardigán viselése az átmeneti szezonban

A kötött holmikról a legtöbben a téli időszakra asszociálnak. Tény, hogy a vastag felöltők igencsak melegnek bizonyulnak, ezért sokan inkább a hidegebb napokra tartogatják őket, ám a csinos kis kardigánoknak már az átmeneti szezonban is megvan a maga szerepe. A gombos felsők nagyon jól jönnek a hűvös reggeleken és estéken, ráadásul szuperül mutatnak a lengébb, nyári ruhadarabok felett.

Hatalmas előnyük a kötött pulóverekhez képest, hogy nem feltétlenül kell őket begombolva viselni, tehát sokszor szimplán a hátat takarják el, ami már bőven elég ahhoz, hogy az ember lánya ne fázzon az átmeneti, őszi időben. Bátran kombinálhatod őket csinos maxiszoknyákkal, hosszú ruhákkal, de az egyszerű farmernadrágból is kihozzák a maximumot.

A galériában mutatunk néhány sikkes, stílusos összeállítást, amelyekben egyértelműen a kardigánok játsszák a főszerepet.

 

Sokan az elegáns blézerrel ügyeskednek az őszi szezonban, melyek egy pillanat alatt kifinomulttá és nőiessé varázsolják a megjelenést. Egy idő után azonban könnyedén unalmassá válhat, ha az ember mindig ugyanazokat a fazonokat variálja. Ilyenkor jönnek képbe a menő kardigánok, amelyeket semmiképp nem érdemes a téli időszakig a szekrény mélyén tartogatni.

Az őszi, változékony időben könnyű őket felkapni egy szelesebb, borús napon, s amikor kisüt a nap, egy pillanat alatt megszabadulhatsz tőlük. Legalább olyan nőiessé varázsolják a kisugárzást, mint a trendi blézerek, még a sportosabb összeállításokból is előcsalogatják a bennük rejlő lezser eleganciát.

Crop topokkal, aprócska felsőkkel, atlétával vagy egyszerű pólóval is összeboronálhatod őket, az eredmény minden esetben sikkes hatást kelt. A letisztult fehér, fekete és bézs tónusok mellett érdemes a színes verziókkal trükközni, ugyanis az élénk árnyalatok garantáltan izgalmasabbá, vidámabbá teszik a hétköznapi megjelenést.

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés