Julianne Moore a tavaszi retró trendeket mutatja be a brit Harper’s Bazaar februári számában, és nem túlzás kijelenteni, hogy ezek a divatfotók igencsak magasra teszik a lécet még a profi modellek előtt is.

hirdetés

Julianne Moore a kortalan nőiesség és stílus megtestesítője, aki nem csak akkor sikkes, amikor profi divatfotók készülnek róla. Nem tudjuk, hogy csinálja, de bájos megjelenésén jóformán alig hagy nyomot az idő.

Nőies kisugárzása pedig egyre csak erősebb és erősebb, ahogy telnek az évek, ennek köszönhetően még a legegyszerűbb farmernadrágos összeállításokat is a tőle megszokott eleganciával tudja viselni.

A brit Harper’s Bazaar februári fotósorozata még a legprofibb modellek előtt is magasra teszi a lécet, hiszen ezt a zsigerből jövő természetességet, illetve lazasággal kevert eleganciát nehéz lesz überelni. Bár nagyon szuper szetteket állított össze a stylist, amelyek egytől egyig tökéletesen passzolnak Julianne Moore személyes stílusához, többnyire nem a fazonok, hanem a színésznő kisugárzása alapozza meg az eleganciát. No de az is igaz, hogy a legütősebb retró trendeket vonultatja fel a magazin!

Tavaszra hangoló divatfotók: Julianne Moore gyönyörű a címlapon

A retró sikk sokoldalúságát mutatják be a februári divatfotók, Julianne Moore lezser eleganciájával és kortalan szépségével megtámogatva.

A címlapon különleges krémszínű ruhát visel a színésznő, ami a hatvanas évek stílusát idézi elénk, kissé finomabb, lágyabb formában. A Bottega Veneta bőrhatású darabja nem az egyetlen a kora tavaszi repertoárban, amely a hatvanas-hetvenes évek hangulatát eleveníti fel.

A stylist, Miranda Almond a Chanel, a Celine, a Bottega Veneta és a The Row kollekcióiból állított össze egy igencsak figyelemre méltó válogatást, amely a retró divat letisztultan nőies, sikkesen elegáns, kissé maszkulin, illetve lezser oldalát egyaránt bemutatja.

Ezek a fazonok nem állnak olyan távol Julianne Moore egyéni stílusától, ami nyilván rásegített arra, hogy természetességet sugalljanak a divatfotók, messzire elkerülve a mesterkélt, feszengős hatást.

A hetvenes évek legnépszerűbb összeállítása is bekerült a szettbe, a sportos, feliratos póló és a trapéznadrág párosa éppúgy nőiesen hat a színésznő tálalásában, mint a mélyen dekoltált bőrhatású ruha vagy a vajszínű ballonkabát.

David Roemer fotói olyanok, mintha egy-egy apró, finom mozdulatot kapnának el, mintha egy párbeszéd zajlana a kamera és a modell között. A színésznő sminkjét Hung Vanngo készítette, a frizuráját pedig Orlando Pita tökéletesítette.

Kiemelt kép: Monica Schipper/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés