Julianne Moore már a velencei filmfesztivál első napján felkeltette a divatvilág figyelmét. A gyönyörű színésznő csodás szetteket vitt magával Olaszországba, nőies megjelenésében sem a vörös szőnyegen, sem a színfalak mögött nem akadt hiba. Egyértelműen látszik, hogy hatalmas az összhang Julianne és stylistja, Kate Young között, remek darabokat válogattak össze az eseményre, melyek hűen tükrözik a színésznő elegáns és időtálló stílusát, ugyanakkor a játékos oldalának is teret engednek.

hirdetés

Julianne Moore megjelenéséből csak úgy árad a sikk és a nőiesség. A kifinomult elegancia megtestesítője, miközben soha nem esik túlzásba a flanccal és a cicomával. A mindennapi viseleteiben egyszerű alapdarabokat kombinál, imádja a kifinomult, letisztult holmikat. A vörös szőnyegen azonban nem veti meg a csillogást és a gyönyörű kreációkat, azonban minden alkalommal rendkívül ízléses darabban sétál végig a fotósok előtt. Kedveli a drámai hatású estélyiket, melyek kiemelik ragyogó bőrét és vöröses hajszínét.

A 61 éves színésznő stylistja, Kate Young csodás szetteket állított össze az olaszországi kiruccanásra, Julianne Moore már az első napon dívaként ragyogott. Idén a velencei filmfesztivál zsűrielnökeként érkezett a helyszínre, így talán nem is véletlen, hogy egy jól átgondolt, lenyűgöző holmikból álló ruhatárral készült a nívós eseményre. Kisugárzásában van valami megfoghatatlan tökéletesség, amit a csodás ruhadarabokkal most még magasabb szintre emeltek.

Julianne Moore az egyik legsikkesebb zsűrielnök velencei filmfesztivál történetében

Julianne Moore rendkívül stílusosan érkezett meg a velencei filmfesztivál helyszínére. Nem gondolta túl a szettet, egyszerű alapdarabokat párosított, az összkép mégis zseniális hatást kelt. A szerelés a blézertől válik igazán nőiessé, miközben az egyenes szárú farmernadrág egy kis lezser eleganciát csempész az eredménybe. A sikkes mokaszin az őszi divat sztárjaként robban be az átmeneti szezonba, nem véletlen, hogy a remek stílusérzékkel megáldott színésznő épp erre a fazonra szavazott.

Képek: Pascal Le Segretain/Getty Images.

 

Ez a letisztult, egyszerű kosztümszett szintén remek választás volt a színésznőtől. A kétrészes szettek egyébként is rendkívül trendinek számítanak manapság, a kissé oversize verziók pedig a hanyag elegancia legsikkesebb darabjaivá váltak. A könnyed natúr árnyalat kifinomult összképet teremt, tökéletesen passzol a velencei filmfesztivál hangulatához.

Képek: Daniele Venturelli/WireImage/Getty Images.

 

A vörös szőnyegen ugyancsak ragyogó dívaként tündökölt. A Valentino ruha mesebeli hangulatot teremtett a nyitóesten, Julianne Moore szabályszerűen elvitte a show-t ezzel a fantasztikus, látványos darabbal. A glitterszálakra hajazó díszítés hercegnőssé teszi a kreációt, ami az áttetsző anyagrétegeknek köszönhetően kifejezetten szexi és dögös kisugárzást kölcsönöz. A sejtelmes kialakításnak köszönhetően figyelemfelkeltő, mégsem túlzó a színésznő megjelenése ebben az öltözékben.

Képek: Vittorio Zunino Celotto/Andreas Rentz/Getty Images for Netflix/Getty Images.

 

Kiemelt kép: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images.

Cikkfotók: Pascal Le Segretain/Daniele Venturelli/WireImage/Vittorio Zunino Celotto/Andreas Rentz/Getty Images for Netflix/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés