Julianne Moore mindig különleges darabban jelenik meg a vörös szőnyegen, a csillogó ruha, amit legutóbb választott, felülmúlta a képzeletet.

hirdetés

Az idei év izgalmasan indult, rögtön január első hetében megkezdődött a díjátadó gálák szezonja. Alighogy felocsúdtunk a Golden Globe legszebb ruhaválasztásainak látványa után, máris egy mesébe illő csillogó ruha ragadta meg a figyelmünket, amit Julianne Moore viselt a január 9-én megrendezett, 14. Governors Awards estjén.

Julianne Moore stílustörténetében szinte már hagyománynak számít, hogy abszolút egyedi, valamely részletében vagy teljes egészében különleges estélyiben lép a vörös szőnyegre, amelyhez foghatót senki más nem vonultat fel az eseményen. A színésznőnek köszönhetően döbbenetesen szép daraboknak lehettünk már szemtanúi, és most sem vette félvállról a ruhaválasztást, egy mesébe illő sziporkázó kreációban jelent meg a díjátadó rendezvényen.

A csillogó ruha, amit Julianne Moore viselt, minden volt, csak nem egy szimpla darab

Julianne Moore egy Valentino ruhát választott az eseményre, ami úgy festett, mintha megannyi tükör- vagy üvegdarabkából állna. A fényes felületű kis lapocskák olyan erőteljesen sziporkáztak a reflektorfényben, hogy a színésznő alakja fényglóriában úszott, mintha csak egy mesebelei látomás lenne.

Képek: Unique Nicole/FilmMagic, Emma McIntyre/Wirelmage/Getty Images.

 

Ez a kreáció kétségkívül előkelő szintre emeli a csillogást, letisztult, lágy esésű vonalvezetésével elegánsan ellensúlyozza a domináns fényjáték erejét.

Julianne Moore nagyon ért az elegáns stílus és a divat nyelvén, ezzel a ruhaválasztásával sem törte meg a hagyományt, most is különleges, egyedi, mégis kifinomultan nőies volt a megjelenése.

Kiemelt kép: Christopher Polk/WWD/Getty Images.

Cikkfotók: Unique Nicole/FilmMagic, Emma McIntyre/Wirelmage/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés