A hírességek csak úgy zsizsegtek a milánói divathét bemutatóin, egyesek tökéletesen hozták az olasz sikket és eleganciát, míg mások kissé túltolták a dögösködést. Rita Ora és Lady Kitty Spencer lenyűgözően nőies vonalat képviseltek, Kim Kardashian önmagához hűen bőrszettekbe bújt, és Rihanna sem hazudtolta meg magát.

hirdetés

Az olasz utcákat ellepték a hírességek, a milánói divathét alkalmával világhírű márkák mutatták be az idei őszi-téli kollekciójukat. Az esemény nívójához hűen a meghívott vendégek is igyekeztek feltűnően sikkes, stílusos szettekben megjelenni, ám az hamar egyértelművé vált, hogy ez mindenki számára mást jelent. Sokan kifinomult, nőies vonalon mozogtak inkább, míg mások meghökkentő, túlzó szerelésekkel okoztak emlékezetes divatpillanatot.

A milánói divathét megmutatta, hogy a hírességek ruhatárában bőven lapul nőies, sikkes ruhadarab

Rita Ora

Rita Ora számtalanszor bizonyította már, hogy maximálisan tisztában van a nőies stílus fogalmával. A feltűnőbb és a visszafogott szetteket éppúgy kedveli, mindig alkalomhoz illően öltözik, szinte soha nem követ el hatalmas divatbakit. Az idei milánói divathéten angyalként libbent a fotósok elé, egy letisztult irányvonalat követve állította össze szerelését. A fehér már önmagában irtó kifinomult, pláne egy monokróm szett részeként, ám ez az előnyös szabásvonal még inkább tökéletessé varázsolja az összhatást.

 

Lady Kitty Spencer

Diana hercegné unokahúga garantáltan kimaxolta az olasz sikket. Lady Kitty Spencer egy teljesen egyszerű, mégis lenyűgöző szerelésben jelent meg a milánói divathéten. Szimpla fekete szettjét állatmintás kiegészítőkkel bolondította meg, az összkép így kicsit sem vált túlzóvá vagy közönségessé, épp csak meghintette egy kis dögösséggel. A vörös rúzs hihetetlenül passzol az összeállításhoz, a masnis fejdíszről nem is beszélve. A gyönyörű modell tökéletes példája annak, amikor valakinek a vérében van a divat.

 

Kaia Gerber

Cindy Crawford húszéves lánya soha nem viszi túlzásba utcai öltözékeit, édesanyjához hűen a lehető legegyszerűbb szettekből igyekszik kihozni a kifinomult nőiességet. Egy egyszerű sportcipőt viselt, amihez ez a gyönyörű barna kabát alapvetően nem is igen passzolna, ám mégis egységes az összképet teremtett velük. Imádja a szedett-vetett cuccokból kialakított összeállításokat, és irtó jól is állnak neki ezek a kombinációk. Bár tény, hogy ő épp a kifutóra sietett, így valószínűleg inkább a kényelem volt előtérben, amikor ezt a szettet választotta. Kaia Gerber még ezzel sem lőtt mellé.

 

Anne Hathaway

Anne Hathaway stílusa az elmúlt években 180 fokos fordulatot vett, a színésznő mára zseniálisan bánik a nőies fazonokkal. A milánói divathét dívája volt ebben az irtó egyszerű összeállításban, annak ellenére, hogy valóban egyszerű darabokat boronált össze. Mintha csak a Neveletlen hercegnő legújabb részének a forgatásáról lépett volna ki, ez a nőies, finom összeállítás roppant fenségesre sikerült.

 

Serena Williams

Nem csupán színésznők, modellek és énekesnők jelentek meg a milánói divathét bemutatóin. A világhírű teniszező, Serena Williams sem maradhatott le a vendéglistáról. Nem is meglepő, hiszen saját márkával is büszkélkedhet a csinos sportolónő, így kicsit sem távoli számára a divat világa. Ahogy az általa felépített brand, úgy ő maga is igyekszik a kényelmet és a nőiességet a lehető legsikkesebb módon összeboronálni, megjelenése az olasz bemutatók során ezen a vonalon mozgott. Kicsit sem gondolta túl öltözékét, mégis lenyűgözően festett.

 

Sharon Stone

A 63 éves Sharon Stone bármit viselhet, tökéletes alakján minden szett sikkesen mutat. Legyen szó gyönyörű estélyiről vagy nadrágos összeállításról, a színésznő lenyűgöző megjelenésével mindenképp magára vonzza a tekintetet. Roppant előnyös ruhákban jelent meg az olasz bemutatókon, a kevesebb néha több elvét alkalmazva.

 

Kylie Minogue

Kylie Minogue már nem erőlteti a diszkóstílust, ám még mindig igyekszik egyedi külsővel megjelenni a nívós eseményeken. A kivágott fazonok hihetetlenül divatosak idén, ő pedig remekül csempészte bele szettjeibe ezt az apró, dögös részletet , miközben azért a csillogásnak sem intett örök búcsút.

 

Néhányan háttérbe szorították a nőies és kifinomult vonalat

Rihanna

Rihannától már nem meglepő, hogy feltűnő és dögös holmikba bújik, legyen szó bármilyen eseményről. Most sem tett másképp, a Gucci bemutatójára pocakvillantó ruhában érkezett, a diszkógömbre emlékeztető fejdísz azonban garantáltan vitte a prímet a feltűnő darabok között.

 

Julia Fox

Julia Fox ritkán mutatkozik klasszikus, kifinomult összeállításokban, most sem kímélte az olasz utcákat. Tetőtől talpig latexba burkolta magát, miközben azért arra is ügyelt, hogy kellőképp sokat mutasson meg csodás alakjából.

 

Chiara Ferragni

Ha valaki, akkor Chiara Ferragni garantáltan tudja, milyen az igazi olasz stílus. A legismertebb helyi influenszer hazánkban éppúgy népszerű, a legismertebb márkákkal kollaborál, ráadásul már ő maga is belevágott a tervezésbe. Soha nem rettent meg a merész daraboktól, a milánói divathét alkalmával sem tett másképp.

 

Kim Kardashian

Kim Kardashian nem okozott nagy meglepetést, maximálisan hozta egyedi stílusát az olasz eseménysorozat alkalmával is. Bőrhatású kezeslábasokba burkolózott, nemigen gondolta túl egyik összeállítását sem. Bár nem feltétlenül a kifinomult stílusirányzatot képviselte, tény, hogy ezek a holmik roppant sikkesek idén.

 

Kiemelt kép: Daniele Venturelli/WireImage/Daniele Venturelli/Getty Images for Fendi/Getty Images.

Cikk képei: Daniele Venturelli/WireImage/Daniele Venturelli/Getty Images for Fendi/Pietro S. D’Aprano/Getty Images for Fendi/Robino Salvatore/GC Images/Arnold Jerocki/Vittorio Zunino Celotto/Getty Images for Gucci/Claudio Lavenia/Jacopo Raule/Victor Boyko/Getty Images for ABA/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés