Csillogó sminkek, fülbemászó dalok, csinos dresszek és energikus, nőies kisugárzás: Kylie Minogue a nyolcvanas évek óta változatlanul hozza kirobbanó formáját. Divatos megjelenését pedig gyakran ezüstös ruhákkal teszi emlékezetessé.

hirdetés

Stílusában az énekesnő sosem a visszafogott vonalat követte. Előszeretettel viselt színes holmikat és mindent, ami a diszkókorszakban nagy sikert aratott. Dalaival összhangban a szettjei is a nőiességet és a táncparkett hangulatát tükrözték. Azt gondolhatnánk, hogy napjainkra már teljesen lecsengett nála ez a korszak, hiszen sokkal kifinomultabb darabokat választ magának. Azonban van, amihez még mindig ragaszkodik a régebbi vadóc stílusú gardróbjából.

Kylie Minogue legtöbbször ezüst ruhában tündököl a vörös szőnyegen

Kylie Minogue mindig is megállíthatatlan volt, ha divatról volt szó, és ez mit sem változott nála az utóbbi években. Megjelenése 53 éves korára sem okoz csalódást. Hű rajongói előtt öltözködésével és bomba jó alakjával még mindig a húszas és harmincas éveit idézi fel az énekesnő .

Kedvenc szettjei nem mást hoznak vissza a retró divatból, mint a fémes hatású ruhadarabokat, azok közül is legtöbbször az elegáns ezüstöt. A sikkes pop énekesnő különösen kedveli az alaknyújtó ruhadarabokat. Ám szinte minden fazon szerethetővé válik számára anyagtól és hossztól függetlenül, ha azokban valamilyen úton-módon feltűnik a csillogás. Választott holmijai szuper látványosak, de ennek ellenére mindig az ízlésesség keretein belül maradnak. Az elegancia és a nőiesség ugyanúgy fontos tényező az öltözködésében.

 

Habár az ezüstös anyaghasználat leginkább hosszú estélyik formájában látható a sztárokon, ez a divat akár a hétköznapokba is beilleszthető. Más divatos fémes színekkel egyetemben ugyanis csodásan mutatnak rövidebb partidresszekként, de akár az utcai viseletben is könnyűszerrel megállják a helyüket.

Kiemel kép: Jamie McCarthy/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés