Meryl Streep és Anne Hathaway közös fotójának láttán a legtöbb divatrajongó szíve hatalmasat dobban. A két ikonikus színésznő hosszú idő eltelte után mosolyog újra együtt a kameráknak, de mindeközben, mintha semmit se változtak volna. A stílusuk árulja el leginkább, hogy sok-sok év telt el a legutóbbi közös fotó óta.

hirdetés

Meryl Streep és Anne Hathaway újra együtt gálázott

Az ördög Pradát visel című film igazi klasszikus, amit egyetlen divatőrült sem hagyhat ki. A 2006-os vígjáték beírta magát a film- és divattörténelembe. Az alkotásban Meryl Streep és Anne Hathaway játssza a két főszerepet, egyikük egy divatmagazin főszerkesztőjét, másikuk egy asszisztens karakterét formálja meg. A történet már önmagában zseniális, a divat pedig ízig-vérig körbeszövi az eseményeket.

Külön érdekesség, hogy amikor az Anne Hathaway által alakított fiatal asszisztens felvételt nyer, mindenki a stílusa miatt cikizi, ezért alaposan átalakítják a megjelenését. A színésznő ízlése is legalább ilyen szintű karakterfejlődésen ment át az elmúlt években, amit a közös fotó is egyértelműen szemléltet.

Anne Hathaway láthatóan rátalált igazi stílusára, megjelenése sokat finomodott, hihetetlenül sikkes és nőies darabokban lép a vörös szőnyegre. Az idő múlásáról a színésznők megjelenése cseppet sem árulkodik, ám annál inkább a stílusuk, az öltözékük, amely bizony érzékelteti, hogy 17 év telt el a legutóbbi közös fotójuk óta.

Meryl Streep már a kétezres évek elején is a klasszikus elegancia híve volt, manapság azonban rendkívül sikkesen boronálja össze az aktuális, modern trendeket az időtlen darabokkal. A tőle megszokott módon kifinomultan elegáns volt a gálán, szó szerint ragyogott a kamerák kereszttüzében.

A friss fotó láttán senki nem mondaná meg, hogy több mint tíz év telt el a két kép között, a színésznők éppen olyan magabiztosak és lehengerlők, mint a film bemutatójának idején. A változás leginkább Anne Hathaway megjelenésén érzékelhető, aki ismét lenyűgözte a rajongókat ruhaválasztásával. A Versace nagyköveteként a márka új kollekciójából választott egy testhez simuló estélyit, amit nemrég Claudia Schiffer viselt a kifutón, a milánói divathéten. Erre a darabra valószínűleg még a mérhetetlenül szigorú Miranda Priestly is rámondaná az áment.

Reméljük, hogy nem kell ismét 17 évet várni egy közös fotóra!

Kiemelt kép: Bruce Glikas/WireImage/Jacopo Raule/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés