Rihanna Savage x Fenty márkája már afféle irányadóként működik a fehérneműdivatban. Szexi kis szettjei nélkül nehéz lenne elképzelni a Valentin-napot, ám arra nem számítottunk, hogy ekkora meglepetést okoz majd az énekesnő az idei felhozatallal! A neccanyag szinte minden darabnál felbukkan, sőt, a férfiaknak szánt alsóneműkhöz is jutott belőle bőven.

hirdetés

A 33 éves énekesnő az elmúlt időszakban alaposan belejött a tervezésbe. Minden szezonban megörvendezteti a hölgyeket a látványos, merész fehérneműkkel, a kollekciói darabjait mindig hamar elkapkodják. A Savage x Fenty mára az egyik legfontosabb fehérneműmárkának számít, eddig olyan hírességek álltak modellt a dögös csipkeholmikhoz, mint Gigi Hadid, Demi Moore és Cara Delevigne.

A Rihanna által tálalt fazonok népszerűségét csak tovább növeli, hogy a brand különösen nagy hangsúlyt fektet a női test sokszínűségének bemutatására. Rihanna már a kezdetek óta eltérő testalkatú manökenekkel dolgozik együtt, széles körben reprezentálva, hogy a nőiesség, a szexi kisugárzás és magabiztosság nem függ a kilók számától, a testalkattól vagy a ruhamérettől.

Rihanna Valentin-napi kollekciója mindent visz! – A férfiak sem maradnak szexi cuccok nélkül

A változatos kivitelezéssel, anyaghasználattal és a dekoratív kampányfotókkal Rihanna mindig beletrafál, mire van szüksége a romantikus lelkületű, vagy épp az extrém stílusú nőknek, amivel felpiszkálhatja törékeny önbizalmukat. A téli glamúros téma után most sokkal dögösebbre vette a figurát, és megalkotta az eddigi legmerészebb Valentin-napi kollekciót.

A repertoár nem mellőzi a Valentin-napra jellemző piros színt, illetve a szívecskés motívumot. A márkára jellemző anyaghasználat úgyszintén elmaradhatatlan, megjelenik a vagány latex és a sokat mutató, szexi necc. A kollekció legkülönlegesebb darabját Rihanna öltötte magára, ez egy merész, keveset takaró body, amit neccharisnyával visel a képeken.

Az énekesnő frizurája mellett sem mehetünk el szó nélkül. A fotózáshoz egy piros-fekete csíkos parókát kapott fel, ami színben pont passzol a fehérneműhöz. Ez az összhang pedig csak még különlegesebbé teszi a divatfotókat. A hosszú loboncot divatos minifrufruval bolondította meg, ami remekül illik vagány stílusához.

Egy másik, elsőre szokatlan szerelést is felkapott az énekesnő. A rózsaszín és sárga szett igazán nosztalgikus, mivel ezek a színpárosítások a hetvenes-nyolcvanas években számítottak igazán felkapottnak.

Rihanna mellett Madonna lánya, Lourdes Leon is feltűnik a Valentin-napi kampányban. A fiatal hírességtől már megszokhattuk, hogy nem fél a bevállalós daraboktól, most egy piros összeállításban kattintottak róla pár képet, amit a necc combfix tesz még izgalmasabbá.

A két híresség mellett most is változatos mérettel, testalkattal rendelkező modelleket kértek fel a kollekció reklámozására. A szexi, csipkés darabok széles méretskálán mozognak, ahogy a fazonokra sem lehet rásütni, hogy egyhangúak lennének.

A vérforraló női kollekció mellett Rihanna a férfiakat is meglepte pár újdonsággal. A pizsamaként emlegetett átlátszó neccholmik valószínűleg a női szemeknek is döbbenetes meglepetést okoznak, de azzal nyugtatjuk magunkat, hogy valószínűleg csak egy jól irányzott divatheccről van szó.

Ami még inkább fokozza megdöbbenésünket, hogy ezek a holmik igencsak népszerűek, a gyors készletfogyásból arra következtethetünk, hogy Rihanna hiánypótló darabokat alkotott. Több méretben kaphatóak a szokatlan pizsamák, a kisebb darabokat már el is kapkodták a webshopból. Már az elnevezés is furcsa, mert valószínűleg nem alvásra tervezték a tűzpiros kreációkat, de kétségkívül ráirányítják a figyelmet Rihanna szuper dögös kollekciójára.

 

Kiemelt kép: Kevin Mazur / Getty Images.

Képek a cikkben: savagex.com.

  • Megosztás:
hirdetés