A sportolónők már életvitelükből adódóan is fantasztikusan festenek, a rengeteg edzésnek, a szigorú étrendnek köszönhetően többségük kifogástalan alakkal rendelkezik. Rácáfolva a sztereotípiákra, sokan közülük igenis nőiesek, így nem véletlen, hogy egyeseket előbb vagy utóbb a legnagyobb divatmárkák is kiszúrják maguknak. Az egyik ismert teniszcsillag nemrég a Dior nagykövete lett.

hirdetés

 

Legtöbbjüket edzőruhában, verseny közben látjuk a leggyakrabban, ám a hétköznapi életben imádják a divatot, és szeretik kihangsúlyozni nőiességüket. Bár elsőre kissé idegen látványnak tűnhet egy sikeres sportoló estélyi ruhában, megjelenésükkel pillanatok alatt el tudják feledtetni a rajongókkal, hogy napjaik nagy részét melegítőben töltik.

18 évesen a Dior nagykövete lett a teniszcsillag

A 18 éves Emma Raducanu nem csupán a sportban hihetetlenül sikeres, a divatszakmában is megállja a helyét. A gyönyörű teniszcsillag nagy feladat elé néz, hiszen a francia divatház női kreációin túl a Dior kozmetikai termékeit úgyszintén népszerűsíteni fogja.

A brit élsportoló fantasztikusan festett a 2022-es kollekció egyik meseszép kreációjában, kész nőként jelent meg a vörös szőnyegen.

Nem ő az egyetlen teniszezőnő, akire szemet vetett a divatszakma

A teniszezőnők igencsak kapósnak bizonyulnak a divatvilágban, hiszen a 24 éves Naomi Osaka Louis Vuitton nagykövetként tevékenykedik már az év eleje óta. Az ő története különösen aranyos, hiszen közösségi oldalán arról számolt be, hogy elsőként 16 évesen vásárolt egy Louis Vuitton táskát az édesanyjának születésnapi ajándékként, ami azóta hagyománnyá vált.

A sportolónők közül volt, aki még messzebbre ment, és saját divatmárkát indított. A negyvenéves Serena Williams saját kreációi esetén mindig igyekszik a kényelmet és a nőiességet kombinálni, ezek ötvözete pedig igazán szemrevaló darabokat eredményez, ráadásul azt is szem előtt tartja, hogy a Serena brand ruhái a legtöbb testalkathoz tökéletesen passzoljanak. A sportos szettektől a rendkívül kifinomult darabokig, gyakorlatilag bármilyen stílusban válogathatnak a teniszcsillag rajongói.

 

Kiemelt kép: Alexander Scheuber/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés