Az ismert modellek, színésznők és énekesnők számos elegáns eseményen vesznek részt, és akárhová is mennek, fotósok hada követi őket. Alaposan meg kell gondolniuk, hogy milyen szettben jelennek meg egy-egy gálaesten vagy rendezvényen, ha nem akarnak mémmé válni az interneten. Ám a híres nők hétköznapi stílusa gyakran merőben más, mint amit a rivaldafényben mutatnak, ők sem teljes harci díszben, tűsarkúban tipegnek el a boltig, vagy intézik a mindennapi ügyeiket.

hirdetés

A nívós események rendszerint varázslatos ruhákkal kápráztatják el a közönséget, csodás divatpillanatokat köszönhetünk a vörös szőnyeges rendezvényeknek. A legnagyobb tervezők kreációi jelennek meg a kamerák előtt, amiket magabiztosan, tökéletes sminkkel és frizurával kiegészítve viselnek a híres nők. Persze előfordulnak bakik, és megesik, hogy néhányan eléggé mellényúlnak a választásaikkal, azért többnyire minden híresség igyekszik a legjobb formáját hozni a rangos ünnepélyek idején.

A hétköznapi stílusuk azonban egészen más, még a legnagyobb sztároknak is, hiszen a boltba nagy eséllyel nem Versace, Gucci vagy Fendi cuccban szaladnak el. Sőt, sokan közülük a lezser kényelemre szavaznak a forgatásokon, fotózásokon, vörös szőnyeges gálákon kívül, ami abszolút érthető, hiszen igencsak fárasztó lehet a hét legtöbb napján tökéletesen megkomponált külsővel mutatkozni. Egyesek igyekeznek a vörös szőnyegen is megvillantani személyes stílusukat az öltözékükön keresztül, ám a hétköznapi szerelések sokkal inkább tükrözik egyéniségüket.

Sokan hordanak melegítőt, edzőruhát a szimpla napokon, valamint a baseballsapka sem ritka kiegészítő a hírességek ruhatárában. Persze ennek ahhoz éppúgy köze lehet, hogy igyekeznek álcázni magukat a szemfüles lesifotósok előtt, ezért gyakran napszemüveggel kombinálják a sokat takaró sapkát.

A híres nők hétköznapi stílusa gyakran lezserebb, egyszerűbb vonalat képvisel

Selena Gomez imádja a Puma nőies, csinos edzőszettjeit viselni az utcán, bár ez nem is meglepő, tekintve, hogy hány közös kampányt csináltak végig. Kaia Gerber úgyszintén a laza szetteket részesíti előnyben, a papucs-zokni kombináció, valamint az ormótlan csizma nála jóformán alapvető része a hétköznapi megjelenésnek. Lucy Hale szintén a lezser, sportos külsőre esküszik, miközben a vörös szőnyegen rendkívül kifinomult, különleges ruhákban vonul végig. Nála az egyszerű cicanadrág alapdarabnak számít, ő még ezt a szimpla darabot is stílusosan tudja viselni.

 

Az egykori tinisztár, Vanessa Hudgens stílusa sokat változott az évek során. A szende, bájos kislányból egy vadóc, felnőtt nővé érett a rajongók szeme láttára. A mindennapok során rendszerint igyekszik olyan szerelésekbe bújni, melyek hűen tükrözik személyiségét. A bohém, laza és sokszor extravagáns darabok cseppet sem olvadnak bele a környezetbe. A 33 éves színésznő ugyan a vörös szőnyegen sem óvatoskodik, egy kifinomultabb és nőies formában bár, de minden alkalommal megmutatja egyediségét a nívós eseményeken.

Mila Kunis a tornacipők szerelmese, a laza farmer és egyszerű pulóver kombinációja számára tökéletes mindennapi szerelésnek bizonyul. A csinos színésznő azonban sokszor elegánsabb, nőiesebb ruhákkal is felhívja magára a figyelmet, ám ezek közül is az egyszerűbb verziókat választja. Mila Kunis stílusa és ízlése rendkívül változatos, nem zárkózik el a kifinomultabb ruháktól és a sportos öltözékektől sem. Cindy Crawford nem csupán a vörös szőnyegen, a hétköznapokon úgyszintén tipikus szupermodell. A lezser farmernadrágot olyan ruhadarabokkal és kiegészítőkkel kombinálja, amitől egyszerűségében is igazán kifinomult és nőies a megjelenése.

Kiemelt kép: Robert Kamau/GC Images/Miikka Skaffari/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés