Kaia Gerber egyedi módon variálja a szimpla alapdarabokat, utcai öltözékében gyakran a lezser sikk és a kilencvenes évek hangulata dominál. Szupermodell édesanyja öltözékeiből is gyakran merít ihletet, stílusa alappillérét ugyanúgy a farmer-blézer kombináció jelenti, de az egyszerű, fekete ruhadarabokat is szívesen viseli.

hirdetés

Az 55 éves Cindy Crawford a legkeresettebb modellek egyike volt a nyolcvanas-kilencvenes években, olyan híres nevekkel dolgozott együtt, mint Claudia Schiffer, Linda Evangelista, Christy Turlington vagy Naomi Campbell. Akkoriban indult be igazán a szupermodellek kultusza, ami bizony gyakran a stílusikon státusszal is együtt járt.

 

Mára a legtöbb, akkor igazán ismert, gyönyörű nő szinte felnőtt gyermekekkel büszkélkedhet. A csemeték csakugyan előszeretettel vágják a fejszéjüket a modellkedésbe. Kim Basinger, Heidi Klum, valamint Kate Moss lánya egyaránt sikeres a szakmában, szinte a szemünk előtt válnak a kor elismert modelljeivé. Cindy Crawford 20 éves lánya, Kaia Gerber úgyszintén édesanyja nyomdokaiba lépett. Stílusával egyedi, mégis némileg anyja ízlésére hajazó dizájnt teremt. A Vogue magazinnak korábban bevallotta, hogy rendszerint nem tudatosan választja azokat az alapdarabokat, melyeket híres édesanyja is szívesen kapott magára a kilencvenes években.

A kényelmes, ámde nőies összeállításokban talált önmagára igazán, melyeknek fő eleme a blézer, de Cindy-től eltérően, ő a sportos lazaságot is kedveli, amellyel könnyen összeegyeztethetők a retró stílusmixek.

Kaia Gerber stílusa egyedi és változatos, megcsillantja édesanyja ízlését

Ruhatára igencsak változatos, megjelenése rendszerint egyedi és sikkes. A legalapvetőbb darabokat is stílusosan tudja viselni, és a rendezvényeken sem viszi túlzásba a flancot.

 

Kaia Gerber hamar elérte, hogy ne édesanyja utódjaként tekintsenek rá a szakmában, hanem önálló karrierútra léphessen, ami független Cindy Crawford sikerétől. Gyakran fordul meg a kifutón, valamint számos címlapon és népszerű magazinban, illetve divatkampányban szerepelt már. Bár egyértelműen édesanyja vonásait örökölte, mostanra felhagytak a fotósok azzal, hogy folyton kihangsúlyozzák a hasonlóságokat. Kaia egyénisége merőben más, és egyre többször nyílik alkalma arra, hogy ezt a kifutón és a divatfotókon egyaránt megmutassa.

 

Ami a minimál stílust illeti, sok mindent lesett el gyönyörű édesanyjától is, például Cindy Crawford sem tolja túl az utcai öltözködést. A legegyszerűbb darabokat kombinálja, ha kilép otthonról.

 

A 20 éves, gyönyörű modell ebben biztosan édesanyjára ütött, ám ő sokkal vagányabb módon űzi az ösztönös öltözködést. Kaia Gerbert olyannyira nem érdekli, hogy mi ciki, és mi nem, hogy simán elindul otthonról papucs-zokni párosításban. Az igazság az, hogy neki ez is fantasztikusan áll, a szedett-vetett öltözködés alapvetően trendi manapság, így sokkal inkább menő hatást kelt, semmint kínos helyzetet teremt ezzel a szereléssel.

Az egyszerű tornacipőt, edzőcipőt, és az ormótlan bundás csizmát szintén gyakran boronálja össze a klasszikus farmernadrággal vagy a cicanadrággal, neki még ez a lezserebb megjelenés is irtó jól áll. Kaia Gerber utcai stílusa alapvetően egyszerű, laza, mégis trendi.

 

A nívós eseményeken természetesen rendszerint kitesz magáért, gyönyörű ruhákban libben a fotósok elé. Ezek a kreációk sem túlzók vagy kirívók, Kaia Gerber a letisztult elegancia híve a vörös szőnyegen.

 

Lezser, sikkes stílusával sokakat inspirál, a Vogue videósorozatában is szerepelt már, ahol kedvenc darabjait mutatta meg a nézőknek. Ezek között egy népszerű Nanushka-kreáció is megjelent. A laza és nőies szerelései attól válnak igazán sikkessé, hogy a különböző elemek teljes összhangot alkotnak. A táska és az ormótlan csizma színe rendszerint harmonizál, de a papucsból kivillanó zokni és a választott póló tónusa is mindig passzol.

Kiemelt kép: Frazer Harrison/Getty Images.

Cikkben található képek: Miikka Skaffari/Stefanie Keenan/Getty Images for A Sense of Home/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés