Kim Kardashian személye még a meghökkentésre éhes divatvilágban is megosztónak számít. A valóságshow-sztár szinte minden lépését nagyítóval figyelik, sok kritikát kap például a kinézetével kapcsolatban, míg mások véget nem érő elemzésekbe bocsátkoznak az öltözködését illetően. Anna Wintour egyszer azt mondta, hogy Kim sosem kerülhet az amerikai Vogue címlapjára, amíg ő főszerkesztő. Nos, azóta már többször szerepelt a legendás divatmagazin címoldalán, ám a legütősebb képek most készültek róla.

Kim Kardashian valódi jelenség, aki az elmúlt években szinte mindent elért, amit valaha szeretett volna. A családjával közösen bevállalt valóságshow-ján milliók csüngtek, a közösségi médiában pedig már akkor tömegek követték minden megmozdulását, amikor az egész influenszerkedés még szinte gyerekcipőben járt.

Kim azóta saját ruhamárkát dobott piacra, kozmetikumaiért pedig úgyszintén sokan rajonganak. Emellett egy igazi divatrajongó, aki szó szerint diktálja a trendeket. Rengeteg fazon neki köszönheti a népszerűségét, még a legőrültebb szetteket is bevállalja. Sok emlékezetes szerelés köthető hozzá, tavaly szeptemberben egy tetőtől talpig fekete öltözékben érkezett a Met-gálára, még az arcát is maszk takarta.

A híresség most elárulta a Vogue interjújában, hogy eleinte nem szerette volna viselni a fekete maszkot, ám Demna Gvasalia, a Balenciaga kreatív igazgatója végül rábeszélte. Az ötlet az ő fejéből pattant ki, azt szerette volna vele érzékeltetni, hogy nem szükséges látni Kim arcát, hiszen már a sziluettjéből meg lehet állapítani, hogy ő az. Számára ez jelenti a hírnév valódi erejét.

 

Valóságos ikonná vált, aki nélkül nem rendeznek vörös szőnyeges eseményt vagy divatbemutatót. Rendszeresen szerepel a magazinok borítóján, Anna Wintour kezdeti tiltakozása ellenére pedig már sokadjára láthatjuk az amerikai Vogue címlapján, de talán még sosem készültek róla ennyire önazonos fotók, mint legutóbb.

Kim Kardashian valóságos divatikon lett

Kim egy Loewe darabot visel a címlapon, emellett a Balmain, a Balenciaga, a Givenchy és a Rick Owens kollekcióiból válogattak számára ruhákat. Ezek a márkák közel állnak a híresség személyes stílusához, a hétköznapokban is gyakran ölti magára a luxusdivatházak kreációit, így ezzel is szerették volna kifejezni a tervezőkhöz fűződő szoros kapcsolatát. A dizájnercuccok mellett még feltűnik Kim saját ruhamárkája, a SKIMS is.

A híresség kivételesen nem bújik semmiféle szerepbe, a megszokott frizuráival, jól ismert darabokban látható. Ezek a fazonok már régebb óta jellemzők a stílusára. A fotózás során nem szerették volna eltüntetni Kim erős egyéniségét, és a háttérre sem került nagy hangsúly.

A manírosságot mellőző jelenléte és a megszokott sminkje már a képeken keresztül közelebb hozza a hírességet az emberhez, amit a vele készült interjú csak tovább erősít. Kardashian a magazinnak beszélt először részletesebben a válásáról, az érzelmeiről, és arról, hogy a házassága mennyire nem tette már boldoggá. Elmondta, hogy korábban a saját boldogságát mindig háttérbe helyezte, és a válása volt az első eset, amikor valóban a saját belső békéjére fókuszált.

A képekkel is ezt szerették volna kifejezni. Kim úgy érzi, hogy igazán magára talált, megtanulta száműzni a mérgező, negatív dolgokat az életéből, és csak az igazán fontos pillanatokra figyel.

Sokat változott az elmúlt években, erősebb, magabiztosabb, önazonosabb lett. Ez a képeken is látszik. Nyoma sincs erőltetett, teátrális pózoknak, a testvillantás is csak épphogy megjelenik, annyira, hogy a személyiségétől ne hasson idegennek.

A sminkkel, retusálással sem estek túlzásba. Bár Kim Kardashian sosem titkolta, hogy átesett pár beavatkozáson, az eredeti vonásai megmaradtak, és nem torzult el az arca. A festéket sosem vetette meg, ám ebben az esetben finoman, elegánsan emelték ki a vonásait.

 

Kimről talán még sosem készült ennyire őszinte, önazonos fotósorozat. A híresség olyan a fotókon, mint egy díva, a sikkes fazonokkal mégis nagyszerűen kifejezi a divatról alkotott modern nézeteit.

 

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/ Getty Images.

Kép a cikkben: Mike Coppola / Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés