A fehér ruhák évek óta divatosnak számítanak nyáron, és ez idén sem változott. Sokan óva intik a nőket a fehér ruháktól, mivel sok esetben kövéríthetnek. Pedig egy jól megválasztott világos darab elképesztően nőies megjelenést varázsolhat.

hirdetés

Nőies fehér ruhák

A nyár egyértelműen a világos árnyalatok és színek évszaka, hiszen kinek van kedve ilyenkor feketét hordani. A fehér szín amellett, hogy mindig elegáns megjelenést sugall, még praktikus is, ugyanis nem szívja úgy magába a napsugarakat, mint a sötét árnyalatok. A nyaraláson elmaradhatatlan a fehér ruha, mert könnyű kombinálni, és elég csak gyorsan felkapni egy városi sétához. Nyár végén pedig csodásan mutatnak a lebarnult bőrön.

Kiegészítőnek viselhetsz hozzá bármit, hiszen éppúgy mutatós edzőcipővel, mint szandállal, esetleg papuccsal. Az igazán tengerparti hatás érdekében válassz hozzá szalmatáskát, vagy cipőt, és a kalap sem maradhat el. Színes kiegészítőkkel szuperül feldobhatóak a fehér ruhák, és így igazán vidám összhatást fognak kelteni.

Természetesen fontos, hogy milyen a ruha fazonja, mert a rosszul kiválasztott darab jó pár plusz kilóval ruházhatja fel a viselőjét. Ha tiszta fehér ruhát szeretnél viselni, akkor ajánlatos elkerülni az idén divatosnak számító sátorruhákat, ugyanis ezek eltakarják az alakot. Érdemesebb derékhangsúlyos kreációkat választani, amelyek optikailag szépen formálják a testalkatot. Rengeteg fazontípus közül válogathatsz az üzletekben, most megmutatjuk a legnőiesebb darabokat, amelyek közül biztosan te is megtalálod a tökéleteset.

 

Nyitókép: Christian Vierig/Getty Images

  • Megosztás:
hirdetés