Anne Hathaway idén novemberben töltötte a 39. életévét, a színésznő a bűvös negyvenhez közelítve pedig megtalálta kifinomult, nőies stílusát. A neveletlen hercegnőből igazi díva lett az évek során, nem csupán karrierjében akadnak igazán emlékezetes állomások, a vörös szőnyegen való megjelenése is nagy fejlődésen ment keresztül. Szuper formáját illetően az idő múlása cseppet sem érzékelhető, azonban Anne Hathaway stílusa sokat finomodott az évek során.

hirdetés

 

A színésznő nem ragaszkodik ahhoz, hogy kizárólag tökéletes puccparádéban mutatkozzon a plénum előtt, például gyakran posztol magáról smink nélküli képeket is a közösségi médiában. Szinte semmit nem változott azóta, hogy a nagyközönség megismerte őt. A szülés utáni súlyfelesleg sem zavarta különösebben, abszolút természetesnek tartotta, hogy sok változáson esett át az alakja, így cseppet sem trükközött azon, hogy takargassa a plusz kilókat.

 

Hathaway 2001-ben robbant be a köztudatba a Neveletlen hercegnő című film főszereplőjeként. Nem csak a filmben, a való életben is elképesztően átalakult a megjelenése, mára sokkal sikkesebb, kifinomultabb és nőiesebb szettekben látni a vörös szőnyegen és a hétköznapokon egyaránt.

 

Anne Hathaway nem csak öltözködésében egy igazi kaméleon, a frizuráját is előszeretettel váltogatta az évek során. Az egyébként hosszú, barna fürtökkel megszokott színésznőnek volt már rövidebb, platinaszőke haja is, pár hete pedig egy göndör bobfazonra váltott. Kétségtelenül minden jól áll neki, a rövid fazonnal éppúgy elképesztően nőies, kifinomult és vagány a megjelenése.

 

Olyan komolyan veszi a munkáját, hogy gyakran egy-egy szerep kedvéért vágatta rövidre hosszú tincseit. Az elhivatott színésznő nem csak haját, stílusát is sokszor váltogatta már a televízió képernyőjén. Szereptől függően mindig más karaktert hozott, más megjelenéssel és ízléssel. Neki gyakorlatilag minden jól áll, és mindenben fantasztikusan fest. Hatalmas erénye, hogy bármilyen ruhát tökéletesen tud viselni, így semmit nem érezhetünk rajta erőltetettnek vagy túlzónak.

Anne Hathaway stílusa így változott az évek során

Karrierje kezdetén kifejezetten rosszul öltözött hírességnek számított. Volt néhány értelmezhetetlen kreáció, amit Anne Hathaway bátran magára öltött, azonban nem bizonyult a legjobb döntésnek. Ezeket a kritizálható darabokat azonban maximálisan kompenzálja az a sok csodálatos, elképesztően nőies és sikkes ruha, amikkel beírta magát a divattörténelembe. Az Oscar-díjas színésznő mára sokkal kifinomultabban öltözködik, és teljes mértékben tisztában van vele, milyen fazon passzol az egyébként kifogástalan alakjához.

 

A rajongók által 20 évvel ezelőtt megismert Anne Hathaway kétségtelen, hogy kész nővé érett a kamerák előtt. Mostanra öltözködése és megjelenése is ezt a komolyabb, kifinomultabb irányt képviseli.

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images.
Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés