Amióta a Victoria’s Secret leszámolt a hamis ideálkergetéssel, és teljes arculatváltáson esett át, a korábban kizárólag fiatal és vékony nőkből álló modellköre is részben lecserélődött. A pozitív testképre hangsúlyt fektető kampányaiban nem először kap vendégszerepet a gyönyörű Helena Christensen, aki most csipkés fehérneműben forrósítja fel a télbe hajló, lagymatag hangulatot.

hirdetés

Helena Christensen visszatérése már nem újdonság, az elmúlt két évben számos alkalommal bizonyította, hogy jócskán túl a negyvenen, dögösebb, mint valaha. A kilencvenes évek szupermodellje 51 évesen is szuper formában van, és nem is nagyon takargatja magát, csodás alakját bármikor szívesen megmutatja fürdőruhában, lenge öltözékben, illetve fehérneműben.

Helena Christensen vörös csipkében vonzza a figyelmet

Sok márkához hasonlóan, a Victoria’s Secret háza táján is beindult a karácsonyi gépezet, így korai vagy sem, máris előrukkolt az ünnepi kampánnyal. Korábbi botrányából tanulva, a fehérneműcég manapság gondosan ügyel arra, hogy fotósorozataiban hangsúlyba kerüljön a pozitív testkép. Ennek megfelelően lassan új angyalok szivárogtak a csapatba, akik színesebbé tették a márka reklámjait.

Kétségtelen, hogy csatlakozása óta Palvin Barbara a Victoria’s Secret sztárja, aki szexi fotóival felkorbácsolta a bugyik iránti érdeklődést. Ám Helena Christensen sem panaszkodhat, aki ugyan néha-néha vesz részt a márka fotózásán, éppúgy bevonzza a figyelmet, mint a 27 éves modell.

Igaz, a képeket megtámogatták némi retussal, de azt nem lehet elvitatni az 51 éves Helenától, hogy csodás vonalakkal rendelkezik, ráadásul a kifutón is ugyanilyen jól mutat, vagyis nem csak a képkorrekcióknak köszönheti vonzerejét.

A két hölgyeményen kívül még Candice Huffine, Candice Swanepoel, Daniela Peštová, Chanel Iman, Devyn Garcia, Valentina Sampaio és Alexina Graham is szerepel az ünnepi kiadásban, mely nem túlozza el a karácsonyi hangulatot, de azért befűt a télnek.

Kiemelt kép: Roy Rochlin/FilmMagic/Getty Images.

Képgaléria képei: Victoria’s Secret Holiday 2020.

  • Megosztás:
hirdetés