Nemrégiben derült fény arra, hogy a Victoria’s Secret repertoárja egy új plus size modellel bővült, ami nem kis változást hozott a fehérneműmárka történetében. Korábbi marketing igazgatója, Ed Razek ugyanis egyszer azt nyilatkozta, hogy sem transznemű, sem kerekded modelleket nem alkalmazna. Nos, mindkét meggyőződése borulni látszik, ugyanis mióta nem ő áll a márka élén, már két olyan modellel is gazdagabb lett a VS, akik beleillenek e két kategóriába.

A plus size méret is takarhat egy gyönyörű nőt

Egyikük a transznemű modell Valentina Sampaio, másikuk pedig Ali Tate Cutler, aki immár ott mosolyoghat a márka legújabb kampányfotóin. Ali nyolc éve modellkedik, és anyaügynöksége, az angol Milk Model Management arcai közül választották ki, a szintén angol Bluebella fehérneműmárka legújabb, Victoria’s Secret-el közös kollekciójának modelljévé.

Ali óriási előrelépésnek tartja ezt, hiszen a VS fehérneműit korábban is meg lehetett vásárolni plus size méretben, de ez most az első példa arra, hogy egy 40-es méretű nő a kampányfotókon is megjelenjen. Úgy véli ez szükségszerű volt, hiszen a nők többsége nem magas és vékony, mint azt a reklámokban látni. Ezt látván, sok nő nem érzi elég szépnek és szexisnek magát, az önbizalmuk csökken és egy olyan testképideált kergetnek, aminek elérése nem mindig könnyű feladat.

Hozzátesszük, nem is szükséges, Ali pedig épp ennek a hirdetését tartja küldetésének. Azt reméli, ha a nők meglátják őt a fotókon, azt gondolják majd, „igen, ez a csajszi kerekdeden is gyönyörű, így nekem sem kell azért lefogynom, hogy ezt elmondhassam magamról”. Mi is ebben hiszünk, úgyhogy aki eddig így gondolkodott, merítsen erőt Ali példájából!

Kiemelt kép: Getty Images/Monica Schipper.

  • Megosztás:
hirdetés