A Victoria’s Secret minden lehetőséget megragad, hogy újrateremtse imázsát. A Body elnevezésű kollekciójával a pozitív testképre is hangsúlyt fektet.

hirdetés

Az elmúlt egy évben a népszerű fehérneműmárka mindent megtett azért, hogy felzárkózzon a világban történő változásokhoz. Már nem akar ideálokat teremteni, inkább a nők sokszínűségét helyezi fókuszba.

Első lépésként frissítette angyalcsapatát, így a transznemű Valentina Sampaio, a vörös hajú Alexina Graham, és a teltkarcsú Ali Tate Cutler is bekerült a modelljei közé, a gyönyörű Palvin Barbi mellett, aki egészséges alkatával nem a csontsoványságot hirdeti.

A Body több, mint egy kollekció: üzenet a nőknek

Legújabb kollekcióját nem csupán szexi, hanem üzenetértékű fotókkal reklámozza a márka. A Body elnevezésű gyűjtemény a nőiesség sokszínűségére hívja fel a figyelmet olyan modellekkel, mint az 51 éves Helena Christensen, a 49 éves Daniela Peštová, a pluszos méretű Candice Huffine és Solange van Doorn, vagy a transznemű Valentina Sampaio.

 

A kampányban Palvin Barbara, Joan Smalls, Jasmine Tookes, Lais Ribeiro, és Romee Strijd is szerepel, a Victoria’s Secrettől megszokott, csodaszép fehérneműkben.

Képek: Victoria’s Secret.

  • Megosztás:
hirdetés