Bár a világban most zajló body positive mozgalmak sokat tettek azért, hogy a transznemű modellek is méltó figyelmet kapjanak, és ne érezzék kirekesztve magukat, Valentina Sampaio nemcsak ezeknek a törekvéseknek köszönheti, hogy felkapott modell lett.

A 22 éves, gyönyörű modellre két évvel ezelőtt figyelt fel a világ, amikor a Vogue Paris címlapján szerepelt. Ő volt az első transznemű címlaplány a Vogue történetében. A magazin csak dicsérni tudta adottságai, tehetsége, és elképesztő vonzereje miatt.

Idén a Victoria’s Secret jelentette be, hogy transznemű modellel bővíti angyalcsapatát, aki nem más, mint Valentina Sampaio. Bár sokan úgy vélik, hogy a fehérneműcég csak az évek során megcsorbult renoméját szeretné helyreigazítani ezzel a lépésével, nem lehet szemet hunyni afelett, hogy Valentina Sampaio egy csodaszép nő, akit egyszerűen imád a kamera.

Valentina Sampaio nem véletlenül népszerű

A bájos modell sokakban táplálja a reményt, hiszen sokat küzdött azért, hogy elfogadják olyannak, amilyen, és ne azt firtassák, hogy milyen testben jött a világra, hanem azt vegyék észre, aki valójában.

Az Instagram-profilján rengeteg pozitív visszajelzést kap a modell, akinek legtöbbször köszönetet nyilvánítanak vadidegenek, hogy kitaposta ezt az utat azok számára, akiket eddig nem tartott elég tökéletesnek a divatszakma.

Amióta elérte a szemléletváltás hulláma a divat világát, és igyekszik a pozitív testkép és önelfogadás mellett kampányolni, nemcsak Valentina Sampaio karrierje kapott szárnyra. Theodora Quinlivan szintén figyelemre méltó sikereket ér el a szakmában, a divatcégek imádnak vele dolgozni.

Valentina Sampaio amellett, hogy a Victoria’s Secret hivatalos angyalkája lett, nemcsak a VS Pink katalógusfotózásán munkálkodik, hiszen számos őszi kampányban felbukkan. A neves olasz cipőmárka, a Pollini őszi-téli kollekcióját is ő népszerűsíti. Alvaro Beamud Cortes fotóin az új kollekció lakkcsizmáit és edzőcipőit viseli a brazil szépség, aki nőiességével mágnesként vonzza a figyelmet.

 

Kiemelt kép: Dominique Charriau/Getty Images.

Képgaléria képei: Alvaro Beamud Cortes/Pollini.

  • Megosztás:
hirdetés