Palvin Barbi megmutatta, milyen az igazán dögös és sikkes fehérnemű! A Valentin-napi kampány előrevetíti a 2023-as trendeket.

hirdetés

A Valentin-napi időszak egyértelműen a romantikáról szól, a már-már túlbuzgó szerelemáradatot pedig a fehérneműgyártó cégek is kihasználják. A legtöbb márka kapva kap az alkalmon, s ilyenkor rukkol elő az év legsikkesebb, legdögösebb kollekciójával. A Victoria’s Secret nem aprózta el a giccses körítést, miközben a For Love & Lemons kampányában Palvin Barbi népszerűsíti a limitált kiadású darabokat.

Palvin Barbi megmutatta, milyen az igazán dögös fehérnemű

A Valentin-nap egyértelműen a nőiesség és a vonzerő kihangsúlyozásáról szól, amihez mi másra lenne szükség, mint egy dögös, csinos fehérneműre. A Victoria’s Secret hozta a szokásos formáját, csipkében és romantikus árnyalatokban az idei kollekcióban sincs hiány. A For Love & Lemons és a Victoria’s Secret együttműködéséből ráadásul még különlegesebb darabok születtek, melyeket a gyönyörű magyar modell, Palvin Barbi népszerűsít.

Az FLLforVS fazonok elképesztően nőiesek és különlegesek, csodásan formálják az alakot, miközben a Valentin-napi sikket sem szorítják háttérbe. A kollekcióban a rózsáké a főszerep, a virágmintázat hol visszafogottabban, hol feltűnőbben jelenik meg a melltartókon és a bodykon. A gyönyörű fehérneműk különlegessége abszolút a részletekben rejlik, a finom anyagok és az apró díszítések teszik egyedivé és romantikussá a csinos alsóneműket.

Összességében semmi cicoma és semmiféle extravagáns adalékanyag nincs bennük, a márkák csupán a rózsák adta lehetőséggel tették különlegessé a kollekciót. Az áttetsző anyagokkal, a virághímzéssel és a pántokkal játszottak, az eredmény pedig önmagáért beszél.

A Valentin-napi kollekció mellett Palvin Barbi ellenállhatatlan nőies kisugárzása ragadja meg a figyelmet. A gyönyörű modell szó szerint sugárzik a fotókon, a kommentelők pedig hatalmas örömmel konstatálták, hogy ismét ő szerepel a Victoria’s Secret által közzétett fotón.

Idén rózsaszínben és vörösben nem lesz hiány, ez pedig nem csupán a Valentin-napi kollekcióra igaz. Általánosságban elmondható, hogy háttérbe szorulnak a pasztellárnyalatok, s inkább a vadítóan dögös, merészebb színek hódítják meg a 2023-as fehérneműdivatot.

A Victoria’s Secret nem finomkodott a romantikával

A Victoria’s Secret saját kollekciója hasonló képet vetít a divatrajongók elé, a legtöbb darab rózsaszínben vagy vörösben pompázik, miközben csipkében és finom, áttetsző anyagokban sincs hiány. Arról már nem is beszélve, hogy szokásukhoz híven nem aprózták el a Valentin-napi romantikát, a koncepció elképesztően habos-babosra és mázosra sikerült. Az összképet a kampányban szereplő modellek teszik igazán különlegessé, Bella Hadid mellett Valentina Sampaio és Paloma Elsesser is feltűnik a fotókon.

 

Úgy tűnik, a klasszikus fehérneműk és bugyifazonok mellett a magas derekú kialakítás is népszerű lesz, amely fantasztikus alakformáló hatással bír. A Victoria’s Secret is trükközött egy kicsit a pántokkal, több melltartón látható egy pántív a kosár felett, ami igazán nőiessé és elegánssá teszi az eredményt. Ezek a vékony vonalak több blúzból kivillannak, ám ettől csak még dögösebbé válik a megjelenés. A hálós, áttetsző anyagoknak köszönhetően könnyed és légies hatást keltenek az idei darabok.

 

Masnikból, szívecskékből és a rózsamintát kialakító csipkéből nincs hiány, ezek nélkül a részletek nélkül nem is lenne igazán Valentin-napi az összhatás. Azonban fontos megemlíteni, hogy egy nő nem csupán február 14-én érezheti magát igazi nőnek. A vonzerő az év minden egyes napján sikkessé teszi a megjelenést. Az, hogy milyen fehérneműt visel valaki a ruha alatt, pedig sokkal többet nyom a latban, mint azt a legtöbben gondolják.

 

Kiemelt kép: Michael Kovac/Getty Images for Elton John AIDS Foundation/Getty Images.

Cikkfotók: Victoria’s Secret.

  • Megosztás:
hirdetés