A Victoria’s Secret hatalmas meglepetést okozott, amikor a legikonikusabb modelljeit kérte fel az új kollekció népszerűsítésére. Naomi Campbell mellett Gisele Bündchen, Adriana Lima, Emily Ratajkowski és Hailey Bieber is fehérneműben állt a kamerák elé.

hirdetés

Naomi Campbell fehérneműben állt modellt a Victoria’s Secretnek

A Victoria’s Secret The Icon névre hallgató kollekciójában tulajdonképpen nem is maguk a fehérneműk azok, amelyek igazán különlegesek, hanem a hölgyek, akik bemutatják azokat. A név nem véletlen, ugyanis a márka valóban ikonokkal népszerűsíti a csinos darabokat, a casting igencsak erősre sikeredett. Olyan modelleket kértek fel a fotózásra, akiknek a neve az évek során már-már egybeforrt a fehérneműmárkával.

Noha a kilencvenes, illetve kétezres évek szupermodelljei közül sokan még ma is kifejezetten aktívak, a fiatalabb generáció szintén hatalmas népszerűségre tett szert az elmúlt időkben. A Victoria’s Secret legújabb kampányában mindenkinek ott volt a helye, kortól függetlenül. Egykori angyalok és fiatal modellek éppúgy a kamerák elé álltak, ezzel is azt sugallva, hogy bizony mindenki ikonná válhat.

A három legismertebb angyal, Naomi Campbell, Adriana Lima és Gisele Bündchen találkozása abszolút lehengerelte a rajongókat. A most 53 éves Naomi a Vogue-nak elmondta, hogy hihetetlenül jó érzés volt újra együtt dolgozni Gisele-lel. Nevetve jegyezte meg a magazinnak azt is, hogy nagyon jó móka volt a fotózás, pedig ő már egészen más korosztályba sorolja magát. Tény, hogy Naomi a legidősebb a kampányban szereplő modellek között, azonban az évek múlása jóformán semmiféle nyomot nem hagyott a megjelenésén. Sportos, szálkás alakjával jó néhány évet letagadhatna, jobb formában van, mint valaha. Karrierje határozottan felfelé ível, az elmúlt időszakban rengeteg kampányban szerepelt.

A 43 éves Gisele Bündchen szintén ikonikus Victoria’s Secret-modell, az egyik legnépszerűbb angyalként tartják számon. Az évek múlása rajta sem hagyott nyomot, hihetetlenül remek formában van, szinte úgy tűnik, hogy megállította az időt. Csodák azonban nem léteznek, a gyönyörű modell nem véletlenül néz ki ilyen fantasztikusan a csinos fehérneműben, rengeteget tesz azért, hogy megőrizze lehengerlő alakját.

A gyönyörű Adriana Lima is szerepel az ikonikus modellek között, lehengerlő szépségével mindenkit lenyűgözött. A kollekció mellett egyértelműen az üzenet az, amire a márka a hangsúlyt helyezi. A dinamikus, letisztult fotókkal arra hívják fel a figyelmet, hogy mindenki lehet ikon.

Az egykori angyalok mellett fiatal modellek éppúgy feltűnnek a kampányban. Többek között Hailey Bieber és Emily Ratajkowski is a kamerák elé állt, hogy népszerűsítse a Victoria’s Secret legújabb darabjait, valamint erősítse a The Icon kollekció fontos mondanivalóját.

Kiemelt kép: Gareth Cattermole/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés