Palvin Barbi rendszeresen bebizonyítja, hogy a hosszú frizura számtalan izgalmas lehetőséget rejt magában, és cseppet sem unalmas.

hirdetés

Palvin Barbi megmutatja a hosszú frizura titkát: változatosan variálja a fazonokat

Vannak, akik éveken át növesztik frizurájukat, majd mire eljutnak odáig, hogy a tincsek hátközépig érnek, megunják a kócolódó szálakkal való bíbelődést. Az egyenesre vágott hosszú haj azonban cseppet sem unalmas, rengeteg lehetőséget rejt magában. Tulajdonképpen bármilyen fazon kihozható belőle, a legegyszerűbb, otthon elkészíthető verzióktól egészen a fodrászok által megálmodott látványos hajkoronákig.

Palvin Barbi több különböző hajstílust kipróbált már, imádja a retró sikket, s néha-néha ő maga is rövidebbre vágatja hosszú tincseit. Azonban rendszerint rávilágít arra, hogy a klasszikus, egyenesen vágott haj rendkívül izgalmasan és változatosan variálható. Csinos, nőies formában viseli gyönyörű frizuráját, kiengedve, copfban és kontyban egyaránt állt már a kamerák elé.

A galériában összegyűjtöttünk néhány inspiráló frizurát, amit a hétköznapok során és elegánsabb események alkalmával éppúgy be lehet vetni. Palvin Barbi általában egyszerű, mégis sikkes fazonokat választ, melyek otthon is könnyedén elkészíthetők.

 

Az elmúlt időszakban a hullámok hódították meg a frizuradivatot, Palvin Barbi is gyakran csempész egy kis játékosságot a megjelenésébe néhány rugalmas, látványos loknival. A tengerparti hatás nem csupán sikkessé és nőiessé varázsolja a külsőt, a tincseket dúsabbnak láttatja, éppen ezért igencsak közkedvelt megoldás vékony szálú, erőtlen hosszú tincsek esetén. Az évekkel ezelőtt hatalmas népszerűségnek örvendő vasalt haj sem szorult teljesen háttérbe, a tűegyenes tincsek abszolút fókuszba helyezik a haj hosszát, kiemelik a frizura ragyogó szépségét.

A hosszú haj előnye egyértelműen abban rejlik, hogy tulajdonképpen bármilyen fazon kihozható belőle, az eredménynek csupán a kreativitás, no meg a kézügyesség szab határt. Az egyenesen, szimplán vágott tincsek cseppet sem unalmasak, csak meg kell találni a megfelelő, arcformához és személyiséghez passzoló változatokat.

Palvin Barbi rendszeresen viseli kiengedve hosszú tincseit, ám a klasszikus hajfazonoktól sem zárkózik el. A magas copf, a fonat, a szélfútta konty például egytől egyig stílusossá varázsolják a megjelenést, s egyikhez sem kell időpontot foglalni egy profi fodrászhoz.

Kiemelt kép: Arnold Jerocki/GC Images/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés