Rihanna mindig megfűszerezi a Valentin-napi őrületet, az idei Savage x Fenty fehérneműk ismét parádésra sikerültek. Az elegáns, finom darabok mellett merész, extravagáns verziók is felbukkannak a kínálatban.

hirdetés

Rihanna már nem nagyon tud meglepetést okozni a Valentin-napi kollekcióval, legalábbis a többség ezt gondolta mindaddig, míg a 2023-as kollekciót piacra nem dobta. Az énekesnő a tavalyi évben nagyon túltolta az ünnepi darabokat, még a férfiak számára is tervezett merész, már-már értelmezhetetlen neccholmikat. Mivel a furcsa kreációkat nagyon gyorsan elkapkodták, nem meglepő, hogy idén sem finomkodott a fazonok megalkotásakor.

Rihanna már otthonosan mozog a Valentin-napi fehérneműk világában

A fehérneműipar abszolút ugródeszkának használja a februári időszakot, ilyenkor még azok is rászánják magukat egy-egy dögös, vérforraló darab beszerzésére, akik egyébként a visszafogott, hétköznapi darabokat kedvelik. Rihanna márkája, a Savage x Fenty már igencsak népszerűnek számít a piacon, az énekesnő mégis megragadja az alkalmat arra, hogy tömény, elcsépelt részletekkel örvendeztesse meg a vásárlókat.

Ahogy már megszokhattuk, a kampányanyagban maga az énekesnő is szerepel. Láthatóan bomba formában van, a szülés után nem küzdött minden erejével azért, hogy leadja a várandóssága alatt felszedett pluszkilókat. Ez igencsak szimpatikus a rajongók számára, ugyanis a sztárvilágban sokan már az első perctől kezdve ráállnák a fogyókúrára az ellenjavaslatok dacára csak azért, hogy ismét topformában mutatkozhassanak a vörös szőnyegen vagy a divatanyagokban. Rihanna abszolút észszerűen kezelte a helyzetet, fokozatosan, apránként adta le a felesleget, és remekül fest a dögös fotókon.

A kollekcióban minden megtalálható, ami Valentin-napi. Töméntelen mennyiségű csipke, szív alakú vonalvezetés, rúzsfoltminta és neccanyag egyaránt feltűnik az egyes darabokon. Az elcsépelt részletek néhol már tényleg túlzónak hatnak, ami Rihanna esetében cseppet sem meglepő, ám a repertoár finomabb, visszafogottabb és elegáns verziókat éppúgy felvonultat.

A fő irányvonal a piros, a rózsaszín és a lila árnyalatokra hagyatkozik, de az elegáns fekete éppúgy szerepel a kínálatban. Az énekesnő a klasszikus fehérneműk mellett számtalan kezeslábassal, bodyval és leggingsszerű nadrággal készült az ünnepre.

A csipkeoverall, vagyis inkább cicajelmez minden részletében a romantikát és a Valentin-napi őrületet idézi. A finom kidolgozás, a vonalvezetés elképesztően nőiessé és dögössé teszi az összhatást, a szív alakú dekoltázs pedig kissé klisés ugyan, de minden kétséget kizáróan hozza a várt ünnepi hangulatot.

Az árak igencsak borsosak, a kezeslábas negyvenezer forintba, míg az egyszerűbb, finomabb csipkebody több mint harmincezer forintba kerül.

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic /Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés