Candice Swanepoel kamaszos bája egy fikarcnyit sem csökken az évek múlásával. A Victoria’s Secret modellje még mindig úgy néz ki, mintha tegnap töltötte volna be a húszat, de a legutóbbi magazinfotózás alkalmával nem éppen az angyali arcára került a hangsúly. Két kisgyermekével, lengén öltözve állt a kamerák elé.

hirdetés

Candice Swanepoel főként fürdőruha- és fehérneműkampányokban szerepel, így egyáltalán nem számít kirívónak, ha kevés textil fedi a testét. Az Instagramon is bőkezűen ontja magáról a hiányos öltözetű képeket, és ő sem maradt ki azon modellek táborából, akikről készült egy pár szexi babavárós fotó. Mindkét várandóssága után hamar bombaformába hozta magát, olyannyira, hogy pár hónap elteltével már dögös fotózásokat vállalt.

Most rendhagyó módon, két gyermekével állt modellt a spanyol Harper’s Bazaar magazinnak, de a bensőséges hangulatú felvételek mellett igencsak szexi beállítások is születtek.

Candice Swanepoel dögös anyuka

Ha valaki arra számít talán, hogy nyugis kertvárosi anyukaként jelenik meg a modell, gyorsan hessegesse el a gondolatot. Inkább egy vagány, feltűnően divatos, vadító nő szerepét hozza, ami egyáltalán nem áll távol tőle.

A spanyol Harper’s Bazaar októberi kiadásához három címlap készült, ebből kettőn gyermekeivel láthatjuk a modellt, de az érzékien tálalt meztelenkedés sem maradhatott el.

Candice Swanepoel felül semmiben, mellét eltakarva jelenik meg a képen, amely erős hangsúlyt helyez nádszálvékony derekára. A New York-i fotósorozatban kizárólag ultraszexi ruhákat visel a modell, melyeket a Chanel, a Saint Laurent, és a Balmain kollekcióiból válogatott össze a divatszerkesztő, Elizabeth Sulcer.

 

A fotós, David Roemer nem finomkodott a lényeg megragadásával, így erősen erotikus töltetű lett a divatanyag. A modell négy- és kétéves kisfia kissé háttérbe szorul a dögös anyukájuk mellett, de valószínűleg ez egy szándékos koncepció volt. Candice október 20-án tölti be 32. életévét, bár simán tíz évet is letagadhatna a korából.

Kiemelt kép: Astrid Stawiarz/Getty Images.

Képgaléria képei: David Roemer/Harper’s Bazaar Spain.

  • Megosztás:
hirdetés