Helena Christensen saját magáról készített nyárhangulatú, szexi fotókat a spanyol Harper’s Bazaar júliusi és augusztusi kiadásához. A képek elképesztően profik, de attól még jobban leesett az állunk, hogy az 51 éves modell milyen szuper formában van! Feszes vonalainak köszönhetően, minimum tíz évet letagadhatna a korából!

hirdetés

Igaz, már senkit nem ér nagy meglepetésként, hogy Helena Christensen túl az ötvenen is bombasztikusan néz ki, hiszen formás testét nemrég a Victoria’s Secret fehérnemű-kampányában, a kifutón, tavaly pedig számos magazin- és divatfotón megmutatta. Ám fürdőruhás képei mégis ámulatba ejtik az embert. A fotográfusként is jegyzett modell csodás portrékat készített önmagáról, melyek művészien szexisek.

Helena Christensen kortalan szépség

A kilencvenes évek kedvenc modellje áttetsző ruhákban és fürdődresszekben pancsol önfeledten, pedig nem csupán ennyi volt a dolga, a fényképezőmasina beállításáért szintén ő maga felelt. Bár sejtjük, hogy a magazin utólag némi retussal finomította a fotókat, Helena Christensen alakján szinte semmit nem kellett igazítania.

Látszik, hogy zöld szemszínét erősen felélénkítették a címlapkép kedvéért, viszont az apró napfoltokat és szeplőket nem radírozták le a bőréről, amitől sokkal természetesebb az összhatás. A dögös szettek összeválogatásában Camilla Staerk stylist segített a modellnek, aki sokat mutató kombinéruhákat, valamint divatos, letisztult szabású egyrészes fürdőruhákat szemezgetett ki a designer darabok közül. A vizes frizurastíluson Owen Gould munkálkodott.

 

Kiemelt kép: Roy Rochlin/FilmMagic/Getty Images.

Képgaléria képei: Helena Christensen/Harper’s Bazaar Spain.

  • Megosztás:
hirdetés