A vezércsel című sorozatban nyújtott feledhetetlen alakítása után a divatvilág sem tudta figyelmen kívül hagyni Anya Taylor-Joy különleges, karakteres szépségét, alig két éve a Dior nevezte ki nagykövetének. A 26 éves színésznő ezúttal a Lady 95.22 táska legfrissebb verzióját népszerűsíti, hiszen az ikonikus darab idén új formát öltött.

hirdetés

Anya Taylor-Joy nem egy szokványos szépség, karakteres arcvonásai miatt nehéz összetéveszteni mással, és ehhez még adjuk hozzá a remek divatérzékét, illetve a snassznak semmiképp sem nevezhető, egyedi stílusát. Bár ő maga furcsának tartja megjelenését, mások szerint – és szerintünk is – pont a különlegessége az, ami megfogja az embert, és nem is ereszti bűvköréből.

Kétségkívül figyelemfelkeltő jelenség, így nem véletlen, hogy hamar lecsapott rá a divatszakma. Színészi tehetségével, beszédes tekintetével és bájos megjelenésével számos magazin- és divatfotóhoz adott ihletet, 2021-ben pedig a Dior szemelte ki magának.

A luxusmárka szépség- és divatnagyköveteként lehetősége nyílik arra, hogy megmutassa sokoldalúságát, a karácsonyi kampányban például a gyermeki énjét bontakoztathatta ki, míg a 2023-as tavaszi felvételeken az egyszerű eleganciában rejlő nőiességet csillantja meg, mellyel nagy adag inspirációt ad a szimpla fazonokból álló, mégis nagyszerű tavaszi szettekhez. Bár a táska a lényeg, mi a teljes összhangba szerettünk bele, a színésznő öltözéke ugyanis szolid visszafogottsága ellenére is vonzza a tekintetet.

Príma inspiráció a finom nőiességhez: Anya Taylor-Joy szettje mindent visz a Dior táskakampányában

A Dior megalkotta hozzá a kellékeket, Anya Taylor-Joy pedig életre keltette a tökéletes víziót ezzel a visszafogottan elegáns, egyszerűségében is észbontóan nőies szettel. Bár a tavaszi kampány fókuszában az új formát öltött Lady 95.22 elnevezésű táska áll, amely lágyabb vonalakkal jelentkezik 2023 tavaszán, nem mehetünk el szó nélkül a fekete-fehérben megjelenített alakhangsúlyos összeállítás mellett, amely a francia sikk minden elvét visszatükrözi. Mértéktartó, mégis ellenállhatatlanul nőies. Elegáns, ugyanakkor kényelmesen hétköznapi, ami megfelel a hordhatóság kritériumainak.

Anya Taylor-Joy rövidre szabott kardigánt és magas derekú ceruzaszoknyát visel, amelyre a hátul nyitott, törpesarkú pömpsz és persze a szögletesből ívelt formájúvá avanzsált, klasszikusan modern kézitáska teszi fel a koronát. A csinos kis chignon konty, valamint az egyszerű manikűr és a gyöngy fülbevaló selymes fénye tökéletes kiegészítése a kifinomult stílusnak, ráadásul ezek a részletelemek könnyedén beépíthetők a mindennapi megjelenésbe.

Képek: Brigitte Lacombe/Dior.

 

Nem kell a Diornál vásárolni ahhoz, hogy ilyen fazonokkal lendítsd fel a tavaszi ruhatárad, a táska kivételével, ami egyedi karakterjegyeket visel magán geometrikus mintázatával és kizárólag a francia divatházra jellemző részleteivel.

A kampányfotókat Brigitte Lacombe készítette, melyek letisztultságukkal visszatükrözik azt, amit maga a táska dizájnja is üzen: a klasszikus vonalvezetés, a stílusos, könnyed elegancia, a modern sikk, valamint a kényelem és a praktikum nem áll olyan távol egymástól, mindezek lazán összegyúrhatók a megjelenésben.

 

A rövid reklámvideóban azt is feltárja a színésznő, hogy milyen hatások és inspirációk alakítják a mindennapi stílusát. Szerinte a Lady 95.22 táska különlegessége, hogy elég elegáns ahhoz, hogy kiegészítse az éjszakai, alkalmi öltözéket, de hordhatod farmerrel, vagy például mezítláb is. Úgy érzi, ő erre tart most az egyéni stílusával, mely időnként nagyon zavaros, nem lehet tisztán behatárolni, hiszen általában nagyban befolyásolja az, hogy épp milyen karaktert játszik, vagy milyen zenét hallgat. Leginkább azok a nők inspirálják, akiket nem igazán érdekel, hogy mások mit gondolnak róluk.

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images.

Cikkfotók: Brigitte Lacombe/Dior.

  • Megosztás:
hirdetés