A francia nők különleges stílusérzékkel rendelkeznek. A megjelenésük mindig különleges, még a legegyszerűbb darabokkal is el tudják érni a lenyűgöző hatást. Természetesen a bájos arc és a csinos küllem nem elegendőek, hiszen a lehengerlő megjelenéshez kellem is szükségeltetik. Ám ennek ellenére a francia nők öltözködési praktikái minden hölgy számára hasznosak lehetnek.

hirdetés

A francia nők öltözködési praktikái örök érvényűek, sosem mennek ki a divatból, bármikor megállják a helyüket. A különféle trükköket kortól függetlenül bármelyik hölgy alkalmazhatja, hiszen a fiatalabbak éppúgy megtalálják a számukra szimpatikus irányzatokat, mint az ötven feletti generációk.

A francia nők népszerű öltözködési praktikái minden korosztálynak jól állnak

A ruhatáruk alapját jól kombinálható, időtálló ruhadarabok alkotják. Mondhatni, egy sokoldalú kapszulagardróbbal rendelkeznek, melyben a ruhadarabok tökéletesen kiegészítik egymást. Ennek köszönhetően mindig nőies, elegáns a megjelenésük.

Juliette Binoche

Juliette Binoche elképesztően lazán, mégis nőiesen öltözködik. Kedveli a farmert, a fehér inget, a megfelelő fazonoknak köszönhetően még a legegyszerűbb kreációkat is képes izgalmassá varázsolni. Itt a nadrág szabása és a filmkalap teszik különlegessé a szerelést.

Brigitte Macron

Brigitte Macron a letisztult elegancia mintaképe, a francia first lady mindig kifogástalan külsővel jelenik meg. A ruhatárának nagy részét az egyszerű, könnyed kreációk adják, melyek tökéletesen harmonizálnak egymással. Kedveli a visszafogott színeket, ezek az árnyalatok letisztulttá, kifinomulttá varázsolják a megjelenését.

Sophie Marceau

A Házibuli sztárja imádja a lezser eleganciát, a laza sikk abszolút a vérében van. A színésznő bármit visel, mindig kitűnik a tömegből, ennek ellenére az összkép mégsem túlzó vagy harsány. Imádja a kosztümöket, a visszafogott árnyalatokat és az izgalmas részleteket.

Isabelle Huppert

Isabelle Huppert letisztult, nőies stílussal rendelkezik, ám alkalomadtán belefér nála a vagányság. Nagy kedvencei a monokróm összeállítások, az utóbbi időben sokszor láthattuk teljesen fekete vagy fehér szerelésben. A blézerek, elegáns blúzok és az egyenes szabású nadrágok nem hiányozhatnak a repertoárjából.

 

Kiemelt kép: Samir Hussein/WireImage / Getty Images.

Képek a cikkben: Rosdiana Ciaravolo, Carlos Alvarez, Rosdiana Ciaravolo / Getty Images.  

  • Megosztás:
hirdetés