A francia nők nem csapnak nagy hűhót a szezonváltás körül, általában olyan alapdarabok kerülnek be a tavaszi ruhatárukba, amelyek sokoldalúan kombinálhatóak, ráadásul könnyedén sikkessé, nőiessé varázsolják az összképet. A tavaszi trendek nem fukarkodnak a nőies fazonokban!

hirdetés

A francia nők szerint ezek a tavaszi alapdarabok fokozzák a vonzerőt

A francia sikk nem véletlenül olyan népszerű, a párizsi divat általában nem követi, sokkal inkább meghatározza az aktuális trendeket. A kifinomult, nőies megjelenéshez nem feltétlenül van szükség puccos, méregdrága vagy éppen extrém ruhadarabokra, a hétköznapi kulcsdarabok finom nőiességükkel éppúgy vonzóvá tehetik a megjelenést. Sokan éppen azzal rontják el, hogy túlgondolják a szetteket, a francia nők azonban az egyszerű, mégis csinos holmik erejében hisznek.

Idén tavasszal számtalan újdonság teszi izgalmassá az utcai divat világát, miközben a jó öreg klasszikusok között is bátran lehet válogatni. A galériában összegyűjtöttük a francia nők kedvenc alapdarabjait, amelyek abszolút nőiessé és sikkessé varázsolják a megjelenést. Ezek a ruhák könnyedén kombinálhatók, ezért tényleg érdemes beruházni egy-egy csinos darabra.

 

Már tavaly is érzékelhető volt, hogy a szűk szárú nadrágok népszerűsége rohamosan csökken, ám idén a szélesen szabott darabok teljesen háttérbe szorították őket és átvették biztos pozíciójukat a népszerűségi lista élén. A francia nők már évek óta a lezser, könnyed elegancia hívei, nem szeretnek feszengeni a hétköznapok során. Éppen ezért általában a kényelmes, mégis egyszerűen elegáns darabokat helyezik előtérbe a szettek összeállításánál.

A trapéznadrág például a tavaszi szezon egyik kedvenc fazonja, ami nem csupán komfortosabb viselet a szűk, feszes társaihoz képest, de még az alakot is csodásan formálja. Magassarkúval vagy edzőcipővel éppúgy összeboronálható, elegáns és lezser szettekben egyaránt megállja a helyét.

Idén nem lehet betelni a szoknyákkal, a francia nők pedig ki is használják a nőies trend adta lehetőségeket. Rajonganak a lezser eleganciáért, amelynek egy-egy csinos szoknya remek alapját képezi. A selyemszoknya például csodásan mutat a kifinomult összeállításokban, de edzőcipővel éppúgy stílusos hatást kelt. Noha alapvetően a hosszú vagy éppen midi fazonok is elképesztően trendinek számítanak idén, a francia sikk egyértelműen az ultramini darabokra szavaz, amelyek fókuszba helyezik a formás lábakat.

Az oversize ruhadarabok trendjét is nőiessé varázsolják, ugyanis rajonganak a hatalmas, bőven szabott ingekért. A finom anyag és a túlméretezett varrás kombinációja hihetetlenül egyedi és stílusos összképet eredményez, a francia nők mindig zseniális érzékkel nyúlnak az aktuális szezon divatos darabjaihoz.

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés