Az őszi sminktrendek már szép lassan elkezdtek körvonalazódni, a vörös rúzs garantáltan a toplista élén foglal majd helyet a következő szezonban. Bár sokan ódzkodnak a feltűnő árnyalattól, Natalie Portman és a Dior legújabb kampányához készült képek bizonyítják, a dögös tónus visszafogott, könnyed és nőies kisugárzást is kölcsönözhet.

hirdetés

A kifutóról már el lehetett lesni, hogy mégis milyen irányt vesznek a sminktrendek az őszi szezon közeledtével, s úgy tűnik, idén a klasszikus, dögös vörös tónus viszi a prímet a makeupok terén. Az árnyalat rendkívül szexivé varázsolja a kisugárzást, csinos, látványos ruhadarabok mellett a maximumra emeli a nőiességet.

Sokan kifejezetten tartanak a feltűnő rúzstól, azonban a látványos, erőteljes színnek van egy visszafogott, lágy és kifinomult oldala. Natalie Portman a Dior legújabb kampányában mutatta meg, hogy bizony-bizony a dögös vörös rúzs is eredményezhet csábos, mégis letisztult megjelenést.

Ezek a képek roppant érzéki hatást sugallnak, Natalie Portman igazi díva a fotókon

Az cseppet sem meglepő, hogy a színésznő szerepel a Dior legújabb kampányfotóin, hiszen már régóta a márka nagykövete. Mondhatni, igazi öreg motoros, éppen úgy, ahogy az általa népszerűsített Rouge Dior termék is, ami most számos új árnyalattal frissült. A cél az volt, hogy széles skálán mozogjanak a tónusok, így mindenki könnyedén megtalálhatja a karakteréhez, bőrtónusához leginkább passzoló verziót.

A palettafrissítéshez készülő kampányfotók zseniálisan sikerültek, abszolút tükrözik a vörös rúzsban rejlő kettősséget. A színésznő a maga könnyed, természetes szépségével csodásan fest a képeken, a lágy és kifinomult hatás hangsúlyozását a szélfútta kelmével pedig még tovább fokozták.

 

Natalie Portman több alkalommal választotta már a feltűnő rúzsárnyalatot, és mindig zseniális érzékkel viselte azt. A képekről elleshető aprócska trükk, hogy a határozott, markáns tónusú ajkak mellett csak finom, visszafogott makeup került fel a szemek köré. Az eredmény ettől válik természetessé, mégis csábítóvá.

A mellé társított ruha anyaga, szabása éppúgy sokat számít. A könnyed, légies holmik sokat finomítanak a vörös rúzsok erőteljes határozottságán, lágyítják az összképet, ahogy ez a Natalie Portmanről készült fotók esetében is megfigyelhető.

A kampány telitalálat, a maga nemében igazán különlegesre sikerült. Miközben nem a termék van a középpontban, valahogy mégis átjön az üzenet.

 

Kiemelt kép: Emma McIntyre/WireImage/Getty Images.

Cikk képei: Dior.

  • Megosztás:
hirdetés