Ha egy kicsit frissítenél a megjelenéseden és izgalmas, sikkes összhatásra vágysz, ezek az ultranőies rövid frizurák garantáltan nem okoznak csalódást! Rövidebb és hosszabb fazonhoz egyaránt adunk egy kis inspirációt.

hirdetés

Az év elején sokan bevállalósabbak, ha stílusfrissítésről vagy frizuraváltásról van szó, ilyenkor többen próbálnak ki rövidebb, izgalmasabb frizurafazonokat, hiszen az új esztendő kezdete mindig tele van új ígéretekkel, lehetőségekkel. A január a fogadalmakról, a változásról szól, ami általában a megunt hajkoronát is érinti. Amennyiben az elmúlt évben egyre jobban foglalkoztatott a gondolat, hogy itt lenne az ideje egy nagyobb generálnak, ezek a trendi, divatos rövid frizurákkal ihletet adhatnak.

Bár akadnak olyanok, akik félhosszú vagy hosszú hajjal érzik nőiesebbnek magukat, a pimaszul dögös, játékos és bájos rövid frizurák szintén fel tudják erősíteni a vonzerőt. A vágástechnika az, ami igazán fontos. A rövid stílusú hajról összességében elmondható, hogy hangsúlyt ad a vonásoknak és szépen keretezi az arcot, és általában van abban némi igazság, hogy ha az arckarakterhez jobban passzol egy bob vagy pixie, a hosszú, fenékig érő tincsek cseppet sem mutatnak jól. Az alábbi divatos fazonok frufruval kombinálva különösen feldobják a kisugárzást.

Ultranőies rövid frizurák 2024-ben: ez a 3 fazon nagyon divatos

Bixie

Ha ez idáig hosszabb hajad volt, és most látványos átalakulásra szántad rá magad, a dögös bixie-fazon kedvedre való lehet. A fodrászok mindig igyekeznek egy kis újítást vinni a jó öreg klasszikusokba, így született meg a pixie és a bobvágás kombinációja, ami hamar a népszerűségi listák élén találta magát. Nem túlzottan rövid, a tincsek szépen formázhatók, a beszárítás mégsem vesz el túlzottan sok időt a reggeli készülődésből.

Ez a menő, hihetetlenül trendi és nőies fazon szépen dúsítja a lelapuló tincseket, tartást ad az erőtlen frizurának. A különböző rétegek egy melíros festéssel még inkább hangsúlyt kapnak, a fény-árnyék játék és az eltérő hajhossz együttese izgalmas eredményt ígér.

Long bob

Ha nem szeretnél kapásból ultrarövid frizurára váltani, célszerű kompromisszumos megoldást választanod. Amennyiben később úgy érzed, hogy még mindig meg tudnál szabadulni néhány centitől, a hosszú bobfazonból még bőven tudsz vágatni. A long bob igazi klasszikus, ami nem is rövid, de nem hosszú, ultranőies és nagyon könnyen kezelhető.

Frufruval hihetetlenül jól mutat, szépen keretezi az arcot. A long bob mellett roppant sikkes hatást kelt a függönyfrufru, ráadásul az elmúlt időszakban hihetetlenül népszerű lett a laza vágástechnika. A homlokba omló, két oldalra fésült tincseket nem bonyolult formázni és beszárítani, de az összhatást abszolút felturbózzák ezek a trükkös műveletek.

Francia bob

Az ultranőies frizurák listájáról a sikkes kis francia bob sem hiányozhat. A francia hölgyek kedvenc vágása valahol a bixie és a long bob között helyezkedik el, ám azért látványosan eltér a klasszikus bobvágástól. Hihetetlenül elegáns, mégis van benne egy kis játékosság és olyan stílusfűszer, amitől sokkal dögösebb hatást kelt a kisugárzás.

Frufruval kombinálva az igazi, a játékos, laza fazon, valamint a rövidre vágott homlokba omló tincsek kombinációja lezseren nőies francia  eleganciát csempész a mindennapi megjelenésbe. A beszárítása nem bonyolult, a dúsító hatás pedig nem marad el, ha néhány könnyed loknival turbózod fel az összképet.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés