Ezek a sikkes, divatos frizurák frufruval mutatnak csak igazán jól. Apró változtatás, mégis látványosan feldobja az összképet és fokozza a vonzerőt.

hirdetés

A manapság divatos hajfazonok már önmagukban elképesztően nőiesek és sikkesek. Akár rövid, akár hosszú hajstílusról van szó, a trendi megjelenés garantált, ha valamelyik bobfazonra, egy csinos pixie-re vagy épp egy shag vágásra esik a választás. Egyetlen apró változtatással azonban még ezek a menő fazonok is különlegesebbé tehetők. Sokan nem is gondolják, hogy egy könnyed frufru milyen sokat dob az összképen.

Divatos frizurák frufruval

Klasszikus hosszú

A klasszikus hosszú frizura mellett fantasztikusan mutat a frufru, legyen az bármilyen stílusú. Amikor valaki beül a fodrászszékbe, nem árt már előre tisztázni az elképzeléseket, illetve azt, hogy milyen frufru passzolna igazán az arc karakteréhez. A rövidre nyírt elülső tincsek szépen keretezik a vonásokat. A haj hosszát pedig nem feltétlenül kell hozzávágni a frufruhoz, a hosszú, egyenesen vágott hajfazonnal is szuperül mutat.

Bob

A klasszikus bobstílus hihetetlenül népszerű manapság, már jó néhány éve, hogy totálisan meghódította a frizuratrendeket. Ha régóta viseled ezt a hajfazont, érdemes lehet kicsit megbolondítani. A hosszú frufru, vagy az egyenesen vágott, tömött frufru, de még a féloldalas frufru is abszolút megállja a helyét a bob mellett.

Francia bob

A rövidke francia bob frufru nélkül nem is az igazi. A párizsi sikk úgy valósul meg igazán, ha a fülig nyírt fazon mellé egy könnyed, stílusos frufrut is vág a fodrász.

Pixie

A pixie különböző verziói egytől egyig nőiesek, a rövid hajstílusok között egyértelműen a nők kedvenceinek számítanak. A legsikkesebb változatok frufruval még mutatósabbak, ezért mindenképpen érdemes adni egy esélyt a rövidre nyírt, homlokba omló tincseknek.

Shag

A manapság divatos shag vágás a retró divat egyik nagy visszatérője. A nyolcvanas években, illetve most is frufruval kérik a legtöbben ezt a vagány, merész, mégis hihetetlenül nőies fazont. Nem véletlenül, ugyanis a rétegek ebben a formában mutatnak csak igazán.

Mullet

A megosztó, mégis elképesztően trendi mullet fazont is nehéz lenne elképzelni frufru nélkül. Amilyen merész, legalább annyira stílusos, tényleg nem lehet vele mellényúlni, ha valaki izgalmas, különleges frizurát szeretne.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés