Ez a francia fodrász pontosan tudja, hogy mitől lesz igazán látványos az átalakulás. Zseniális frizurákat farag a meggyötört, lestrapált tincsekből.

hirdetés

Egy új frizura teljesen átformálja a megjelenést, az elhanyagoltnak tűnt hajkorona egy pillanat alatt nőiessé alakul, ha profi szakemberre bízzuk a procedúrát. Noha sokan kifejezetten ragaszkodnak a jól bevált fazonhoz, sosem késő kipróbálni valami üdítő újdonságot. Nem feltétlenül kell követni az aktuális divat trendjeit, bár való igaz, hogy a népszerű vágások remek iránymutatásként szolgálnak, ha az ember lánya tanácstalanul indul el a fodrászszalonba.

A megfelelő frizura kiválasztásánál nem csupán azt kell figyelembe venni, hogy kép alapján melyik verzió tetszik igazán. Az arc karaktere, valamint a tincsek állapota és a haj típusa éppúgy beleszól majd a végeredménybe. Töredezett, elvékonyodott szálak esetén a legtöbb fodrász azt tanácsolja, hogy a vendég vállaljon be egy rövidebb fazont, ugyanis az egészséges, ragyogóan fényes összkép sokkal nőiesebb hatást kelt, még a rövidke hajhossz ellenére is.

Ha még nincs meg a kellő elhatározás, érdemes megnézni ezeket az inspiráló előtte-utána fotókat. Ebből a szalonból mindenki elégedetten távozik, ami nem csoda, hiszen minden esetben látványos az átalakulás. A profi fodrász és a sminkes minden alkalommal megmutatja az új, sikkes frizura és a csodás smink szépítő erejét, gyakorlatilag mindenkiből előcsalogatják a nőiességet.

 

Ez a francia fodrász tudja, hogy mitől lesz látványos az átalakulás

A nőiesség abszolút nem a hajhosszban mérhető, s bár sokan ragaszkodnak a fenékig vagy legalább hátközépig érő tincsekhez, a rövid haj éppen olyan sikkes és elegáns kisugárzást kölcsönözhet a viselőjének. Különösen igaz ez akkor, amikor a hajtömeg nagyobb része lestrapált, fénytelen és töredezett. Az elvékonyodott szálak nem sokat adnak hozzá a megjelenéshez, ilyenkor célszerű egy teljes generált kérni a fodrásztól.

A francia nők imádják a rövidke, dögös vágásokat, akár egyenes, akár göndör haj esetén bátran bevállalják a merészebb hajvágást. Sokan kérnek frufrut a fodrásztól, ám nem feltétlenül az egyenes, tömött verzióra kell gondolni. Hatalmas rajongói az oldalt lehulló félfrufrunak, amely nem csupán roppant nőiessé varázsolja a megjelenést, de elképesztően trendi manapság.

Előfordul, hogy valaki ragaszkodik a hosszú frizurához, ám szinte minden egyes nap copfba fogja a rakoncátlan tincseket. Egy sikkesen elkészített frizura tényleg fel tudja dobni az unalmas megjelenést, ráadásul a klasszikus copf remek választás, amikor már zsírosodnak a hajtövek, ám amikor a töredezett, száraz tincsek elfedése a cél, sokkal egyszerűbb egy új, izgalmas fazont kipróbálni.

Az idő múlásával megjelennek az ősz hajszálak, a tövek szép lassan elkezdenek hamvasodni. Noha egyesek bátran vállalják a fehéredő frizurájukat, mások inkább a festés mellett teszik le voksukat. A megfelelő árnyalat rendkívül sokat dob a megjelenésen, a hajszín maximálisan befolyásolja a bőr tónusát és a tekintet ragyogását. Egy fakó, kopott árnyalat sápatagnak mutathatja az ábrázatot, éppen ezért célszerű egy profi fodrászra bízni az átalakítást.

Ebben a francia szalonban igazán változatos tónusokkal dolgoznak a fodrászok, látványos változást érnek el a festéssel. Az eredmény minden alkalommal mesés.

Számos esetben nem csupán az új frizura az, ami igazán stílusújító hatással bír. Egy jól eltalált smink szintén lehengerlő és látványos változást eredményez. Alapvetően a francia nők a finom, könnyed makeupokban hisznek, ám sötétebb hajtónus esetén bátran lehet próbálkozni az erőteljesebb rúzsokkal és szemfestéssel is.

A megfelelő árnyalatok kiemelik és fókuszba helyezik a tekintetet, egységesítik a bőrtónust és dögös, nőies kisugárzást eredményeznek.

Kiemelt kép és cikkfotó: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés