Ez az öt rövid frizura igazi jolly joker vékony szálú haj esetén. Dúsabb hatást eredményeznek, látványos tartást kölcsönöznek az erőtlen, gyenge, lelapuló tincseknek.

hirdetés

5 rövid frizura, ami telitalálat vékony szálú haj esetén

Sokan kifejezetten azért növesztenek hosszú frizurát, hogy megoldják a vékony szálú, lelapuló tincsek problémáját. A megfelelő vágással természetesen sokkal dúsabb hatást keltenek a hosszú tincsek, azonban a rövidebb fazonokkal sem lehet mellényúlni. Persze nem mindegy, hogy az ember lánya melyik divatos stílust kéri a fodrásztól. Mutatunk öt különböző, hihetetlenül trendi vágást, amelyek rugalmasabb, határozottabb tartást kölcsönöznek az erőtlen szálaknak.

Francia bob

A csinos kis francia bob az elmúlt években vált rendkívül népszerűvé, a térhódítás pedig nem a véletlennek köszönhető. Igazi párizsi sikket képvisel, egyszerre lezser és elegáns, hihetetlenül nőiessé varázsolja a kisugárzást. Vékony szálú haj esetén kifejezetten ideális választás, szép tartást ad a lelapuló tincseknek, és még a beszárítással sem kell órákon át bíbelődni.

Pixie

A klasszikus pixie a rövid frizurák egyik legnépszerűbb változata, hosszú évek óta vezeti a népszerűségi listát. Számtalan különböző verziója van, gyakorlatilag mindenki saját ízlésére szabhatja a fazont, a vágást maximálisan a haj adottságaihoz lehet igazítani. A hosszabb-rövidebb tincsek játékával könnyedén elérhető a dúsabb hatás, a frizura formája rugalmasabbnak, határozottabbnak tűnik.

Bixie

A bixie a bob és a pixie keveréke, az elmúlt időszakban vált felkapottá. Cseppet sem számít hétköznapinak, hihetetlenül egyedi és különleges, játékossá, dögössé varázsolja a megjelenést, eközben pedig kellőképpen elegáns és nőies. A beszárítással és a formázással nem kell sokat ügyeskedni, ugyanis a vágási technikának köszönhetően csodás tartást kapnak a tincsek.

Bob

A klasszikus bob népszerűsége nem hagy alább, még mindig nagyon sokan kérik ezt a klasszikus, elképesztően nőies fazont. Az, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan 2023-ban is az egyik legdivatosabb frizurának számít, részben annak köszönhető, hogy kortalan, szinte mindenkinek jól áll, ráadásul gyönyörű tartást kölcsönöz a tincseknek. Hullámokkal megbolondítva különösen dúsítja az erőtlen, vékony szálakat.

Long bob

A csinos long bob, vagyis vállig vagy éppen váll alá érő bobfazon tökéletes átmenetet képez a rövid, illetve hosszú haj között. Sokszor nem kell rövidke pixie-t vágatni a dúsabb, rugalmas hatás érdekében, a long bob segítségével éppen olyan látványos lesz a különbség. Ha még inkább felturbóznád a hajtömeget, mindenképpen csempéssz a frizurádba néhány könnyed, laza hullámot.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés