Tombol a retró láz, a kilencvenes évek hajviseletei pedig hatalmas lendülettel tértek vissza a divatba, hogy feldobják az idei nyári frizurák stílusát. Nem csak nőiesek, elképesztően sikkesek is!

hirdetés

A divatban egyértelműen tarolnak a retró fazonok, azonban a kilencvenes évek bohém, mégis nőies hangulata nem csupán az öltözködést fertőzte meg. A frizurák között szintén felbukkantak a klasszikus stílusok, amelyek alaposan megbolondították a 2023-as repertoárt. A modern, letisztult trendek közül határozottan kitűnnek ezek az üdítő, izgalmas hajviseletek. Egyáltalán nem nehéz elkészíteni őket, egy kis gyakorlással bármelyik verziót összedobhatod magadnak. Fesztiválra, nyaraláshoz és szimpla hétköznapokra éppúgy remek választásnak bizonyulnak, garantáltan feldobják a megjelenést.

Retró nyári frizurák

Csatolt haj

A kilencvenes években a hatalmas méretű, fogas hajcsatok elképesztően népszerűek voltak. A trend lecsengése után sokan kizárólag zuhanyzáshoz használták a menő kiegészítőket, melyek manapság ismét megjelentek az utcai divatban. Hihetetlenül sok verzióban lehet bevetni őket, 2023-ban a félig feltűzött változatért rajong mindenki.

Buborékfonat

A buborékfonathoz nem kell nagy kézügyesség, sőt, ha az ember lánya nem akarja cifrázni a dolgot, tulajdonképpen nagyon egyszerűen elkészíthető. Akár két copfban, akár egyetlen copfban is remekül mutat. Ez a retró fazon valóban stílusossá és egyedivé varázsolja a hétköznapi megjelenést.

Félig feltűzött hajviselet

A félig feltűzött hajfazon elegáns és lezser stílusban éppúgy trendinek számít, talán még népszerűbb manapság, mint annak idején, a kilencvenes években. A legtöbben az elülső tincseket szabadon hagyják, ettől egy kicsit kuszává, könnyeddé válik az összkép.

Dús copf

A szimpla copf a múlté, a dús, tupírozott verzió újult erővel tért vissza a kilencvenes évekből. Lágy loknikkal és egyszerű házi trükkökkel könnyedén tömeget kaphatnak a tincsek, a vulomennövelő praktikákhoz nincs szükség fodrászra.

Madárfészek-frizura

A klasszikus madárfészekstílus nagyon hasonlít a szélfútta kontyokhoz, a kilencvenes években minden nő imádta ezt az egyszerű, mégis hihetetlenül dögös hajviseletet. Idén sincs ez másként, nőies ruhákhoz és lezserebb szerelésekhez éppúgy érdemes elkészíteni.

Dupla konty

A cuki kis dupla konty, vagy más néven space bun igazi kettős érzéseket kelt az emberben. Van benne némi gyermeki báj, miközben a nőiesség és a sikkes megjelenés sem áll távol tőle. Ezt a fazont számtalan módon lehet cifrázni, fonatokkal például hihetetlenül meg lehet bolondítani az összképet. Érdekes, hogy idén Vanessa Hudgens már a vörös szőnyegen is bevetette a trendi frizurát, a színésznő nem csupán a szimpla hétköznapokon viseli.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés