A hajkiegészítők nem csak a frizurát teszik különlegesebbé, hanem az öltözék stílusos elemei lehetnek, melyek tovább emelik a megjelenés fényét. A mutatós hajgumikkal, hajcsipeszekkel, hajráfokkal nagyszerűen megfűszerezhető az összeállítás. A nosztalgikus hullámnak köszönhetően a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb hajkiegészítője, a fogas hajcsat vagy más néven harapós csat is visszatért.

hirdetés

A fogas hajcsat több mint húsz évvel ezelőtt minden nőnek megtalálható volt a repertoárjában. Sokféle színben, és formában dobták piacra a gyártók, így könnyedén hozzá lehetett illeszteni az aktuális szereléshez. Ám nem csak ezért volt népszerű, hiszen pillanatok alatt össze lehet vele fogni a frizurát, akár tükör nélkül is, az eredmény mindenképp sikkesnek hatott.

A fogas hajcsat a nyár legpraktikusabb kiegészítője: pillanatok alatt elkészül vele a frizura

A legtöbb hajcsat erős műanyagból készül, így az sem okoz problémát, ha a haj teljes egészét szeretnéd vele feltűzni. A frizurát egyszerűen fésüld át, csavard meg és tűzd fel a csattal. Pillanatok alatt elkészül ez a hajviselet, nem kell túl feszesnek lennie, az sem gond, ha pár apró tincs kilóg, különösen az arc mellett.

A klasszikus fogas hajcsat mellett megjelentek a mindenféle színes, vidám variációk, melyek nagyszerű kiegészítései lehetnek az összeállításoknak. Fémből készült darabokkal is találkozhatsz az üzletekben, amik letisztultabb, minimalistább megjelenést garantálnak.

A hajcsat akkor is remekül mutat, ha nem szeretnéd vele az egész frizurát összefogni. Ebben az esetben fogd meg egy részét, tűzd le, a többid pedig hagyd kiengedve.

A fogas hajcsat rövid és hosszú hajbanegyaránt jól mutat, vannak kisebb verziók, melyek kifejezetten a bob- és a lobfrizurához ajánlottak, ezekkel érdemes kísérletezni a nyári szezonban.

 

Kiemelt kép: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés