Vanessa Hudgens fesztiválfrizurát villantott a vörös szőnyegen, úgy tűnik, a dupla konty idén nem csupán a laza megjelenésbe fér bele.

hirdetés

Sokan csak fesztiválfrizuraként emlegetik, míg másoknak igazi megmentő fazon, ha már zsírosak a hajtövek. A menő space bun, vagyis dupla konty elképesztően bájos, sikkes megjelenést kölcsönöz, a lezser, vagány összeállításokhoz tényleg remekül passzol. Vanessa Hudgens imádja a kontyokat, számtalan alkalommal viselte már hasonló formában a frizuráját. Ezúttal azonban hatalmas meglepetést okozott, ugyanis a vörös szőnyegen vetette be az egyébként bulihaj kategóriába skatulyázott fazont.

Vanessa Hudgens teret adott a dupla konty ragyogásának

Habár a frizuratrendek évről évre változnak, vannak bizonyos fazonok, amelyekre nem tud ráunni a divat. A sikkes dupla konty például már évek óta hódít a fesztiválokon, népszerűsége pedig idén sem csökkent. A 34 éves színésznő már többször bebizonyította, hogy ez a frizura bizony kortalan, s noha ott lapul benne a gyermeki báj, hihetetlenül sikkessé és nőiessé teszi a megjelenést. A bohókás stílust most a vörös szőnyeg elegáns, luxushangulatába csempészte bele, ezzel a húzással pedig igencsak meglepte rajongóit.

Legyen szó bármilyen vörös szőnyeges eseményről, a díjátadók, a filmbemutatók szinte mind-mind a sikkes eleganciáról szólnak. Előfordult már, hogy néhányan ruhájukkal vagy sminkjükkel keltettek feltűnést, ezúttal Vanessa Hudgens frizurája volt az, ami tényleg magára vonzotta a figyelmet. A menő nyári dupla konty hihetetlenül jól mutat elegánsabb holmik mellett is, abszolút nem rombolja le a nőies összképet.

Nem meglepő, hogy a színésznő bevállalta az egyébként szokatlan frizurát egy ilyen nívós eseményen. Stílusa hihetetlenül egyedi és merész, általában különleges kreációkban, feltűnő sminkben lép a fotósok elé. Korábban már több alkalommal viselte így a haját, a dupla konty kifejezetten jól áll neki.

A nyár legmenőbb frizuráját egyáltalán nem nehéz elkészíteni, rövidebb és hosszabb hajból éppúgy összedobható. Még long bob esetén is elkészíthetők az apró kontyok, noha a tarkó területén rövidebbre nyírt tincseknek már nem árt egy kis bebiztosítás. Érdemes hullámcsattal rögzíteni a szálakat, hogy ne bújjanak ki a hajgumi alól.

 

A sikkes space bun, azaz dupla konty továbbfejlesztett változata, hogy félig leengedett frizurával kombinálják a kiscsomókat. Ez a verzió hihetetlenül nőies és stílusos, ráadásul kifejezetten praktikus. Nem hagyja, hogy a rakoncátlan tincsek belelógjanak az arcba, ami egy szelesebb, mozgalmasabb nyári napon tényleg jól jöhet. Egy kicsit megbolondítja a hétköznapi megjelenést, s mindezt úgy, hogy lezser és elegáns ruhák mellett szintén szuperül mutat.

A nyári dupla konty egyre több változatban jelenik meg az utcákon, sokan egy könnyed fonattal teszik még különlegesebbé az összképet. Ehhez már nem árt egy kis kézügyesség, azonban kevés gyakorlással könnyedén elkészíthető.

Kiemelt kép: Jamie McCarthy/Getty Images for Tribeca Festival/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés