Jennifer Aniston ikonikus frizurái mind a mai napig elképesztően divatosak. A retró és a modern fazonokat is sokan kérik a fodrásztól.

hirdetés

Jennifer Aniston már hosszú évek óta a klasszikus félhosszú, tépett fazont kéri a fodrászától, azonban korábban ő is sokat kísérletezett a különböző vágásokkal, hogy megtalálja a hozzá leginkább passzoló verziót. Volt, amikor kifejezetten rövidre vágatta tincseit, de a frufrut is kipróbálta. A hajstílus alakulását a divat hullámzása éppúgy befolyásolja, ami a színésznő esetében abszolút érzékelhető.

Mivel nagyon fiatalon került a képernyőre, gyakorlatilag a rajongók szeme láttára vált érett nővé, nem csoda, hogy a stíluskeresését fotók dokumentálják az interneten. A kilencvenes, illetve kétezres évek stílusa ma ismét divatos, ebből adódóan pedig egyre többen kérik a fodrászuktól az ikonikus Rachel-fazont. Lássuk, melyek voltak Jennifer Aniston legemlékezetesebb frizurái.

Jennifer Aniston ikonikus frizurái máig divatosak

A tépett, lépcsőzetesen vágott félhosszú fazon egyértelműen a színésznő kedvence. Már hosszú évek óta nem változtatott megjelenésén, nem is véletlenül. A sikkes frizura jóformán egybeforrt a nevével, elképesztően jól áll neki. A vágás előnye, hogy szépen dúsítja a tincseket, a hajtömeg rugalmasabbnak tűnik, a lelapuló hajtövek tartást kapnak.

A laza, hosszabb fazonú, hullámos bob egy kis játékosságot visz a megjelenésbe. Még a vékony szálú hajat is dúsabbá varázsolja, elképesztően dögös és stílusos. Jennifer Anistonnak is hihetetlenül jól állt ez a vágás.

A rövidke, már-már francia bobra hajazó fazon szintén igazi klasszikus, ami évek óta vezeti a népszerűségi listákat. Jennifer Aniston is kipróbálta a trendi vágást, s noha már évek óta visszanövesztette a haját, erre a frizurájára sokan emlékeznek, hiszen kifejezetten passzolt nőies, vonzó kisugárzásához.

A hosszú egyenes hajstílusra azt mondják, hogy csak keveseknek áll jól. Az egyenesen vágott hajvégek tulajdonképpen nem kapnak extra fazont, azonban dús hajtömeg esetén nagyon is sikkesen tud mutatni az egyszerű stílus. Jennifer Aniston először a Jóbarátok című sorozatban villantotta meg az egyszerű, de roppant nőies frizurát, majd időnként vissza-visszatért hozzá.

A klasszikus retró vágás a kilencvenes, illetve kétezres években nagyon népszerű volt, a retró trendek fellángolásával pedig ismét visszatért a népszerűségi listák élére. A kusza, laza hullámok és az eltérő hosszúságú rétegek dús hatást eredményeznek, dögössé és bohókássá varázsolják a megjelenést.

Jennifer Aniston tényleg nagyon bevállalós volt a hajvágások terén, fiatalabb korában még a könnyed frufrut is kipróbálta. Sokszor nem muszáj tömött, egyenes frufrut kérni a fodrásztól, pár rövidebb tincs már egészen átformálja az arc karakterét és a frizura esését.

Az ikonikus Rachel-fazon persze, semmiképp sem maradhat ki a felsorolásból. A színésznő karrierje példaértékű, ám az egyértelmű, hogy a Jóbarátok című sorozatnak köszönheti a világszintű ismertséget. Annak idején ezzel a frizurával robbant be a köztudatba, s akkoriban bizony mindenki ilyen vágást kért a fodrászától.

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés