A nyári frizuradivat főként a kilencvenes évekből inspirálódik. Sorra kerülnek elő az izgalmas vágások és formázási technikák. Rengeteg verzió közül választhatsz, most hoztunk pár szuper alternatívát, ha szeretnél tenni egy kis időutazást.

hirdetés

A nyári frizuradivat roppant izgalmas, hiszen ilyenkor mindig előkerülnek a látványos festések, szokatlan vágások és a mutatós hajkiegészítők. Visszatértek a pasztellszínű hajszínezők, a szezon egyik toptrendje a rózsaszínre árnyalt haj. Folyamatosan szivárog vissza a retró hajviselet, így a kilencvenes évek legmenőbb frizurái sem hiányozhatnak a felhozatalból.

A kilencvenes évek sok szempontból remek ihletforrást jelent a fodrászoknak. Ebben az időszakban számos irányzat futott egymás mellett, sikkesnek számított az egészen rövid pixie, a rétegezett Rachel-vágás, illetve a hosszú lobonc is. Utóbbi kettőt könnyedén be lehet szárítani, a trükkös formázási technikáknak köszönhetően pedig még dúsabb hatást kelt a végeredmény.

A nyári frizuradivat feleleveníti a kilencvenes évek kedvenceit

A retró hatású frizurákat idén roppant egyszerű elkészíteni, hiszen számos kiegészítő visszatért, melyek nagyban megkönnyítik a formázást. Már egy fogas csattal is készíthetsz kánikulabarát frizurát. Ha az arc mellett futó tincsek rövidebbek, akkor még különlegesebb lesz a végeredmény, és még közelebb kerülhetsz a kilencvenes évek hangulatához.

 

Idén újra nagyon népszerűek a félig feltűzött hajviseletek, az elkészítésükhöz használhatsz hajcsatot vagy apró gumit. A sikkes, retró eredményhez az is elég, ha csupán két pici copfot csinálsz. Ezek lehetnek kiengedve, vagy akár be is fonhatod őket, így két kicsi csigát fogsz kapni. A frizura elkészítéséhez a videóból kapsz segítséget.

A buborékfonat úgyszintén előkerülhet. A játékos, bájos hajviselet idén a felnőtt nők repertoárját varázsolja izgalmassá. Készíthetsz egy, esetleg több copfot, illetve feldobhatod színes hajgumikkal, illetve csatokkal az eredményt.

 

Nem kell feltétlenül túlbonyolítani a dolgokat, már egy egyszerű feltűzés is látványos lehet, amiről az arc mellett futó rövid tincsek gondoskodnak. Nyáron nem szabad kihagyni a megjelenésből a különféle hajkiegészítőket sem. Rengeteg színes, vidám apróságot találhatsz a boltok polcain, melyek elképesztően feldobják a frizurát. Nagy kedvencnek számítanak a virágos holmik, ezekkel igazán nőies lesz a végeredmény.

Képek: Edward Berthelot, Streetstyleshooters / Getty Images.  

  • Megosztás:
hirdetés