A fonott haj kapcsán általában valamilyen hétköznapi frizura jut az ember eszébe, de ezek a híres nők rámutatnak arra, milyen sokoldalú lehet a copf. Számtalan stílushoz passzolnak a csinos fonatok, sokan még a vörös szőnyegre is bátran választják a különleges fazonokat. Hihetetlenül fel tudják dobni a megjelenést, sokkal változatosabbá teszik a külsőt.

hirdetés

Egy szép fonattal irtó sikkessé és változatosabbá varázsolható a megjelenés, ráadásul annyi típusa van, hogy mindenki megtalálhatja a stílusához leginkább passzoló verziót. A híres nők hajviseletei között meglepően gyakran felbukkan a fonott haj, legyen szó klasszikus, vagány vagy elegáns frizuráról, mindegyiket erősen megbolondítja ez a technika.

A fonott haj bárhol megállja a helyét, ezek a híres nők a vörös szőnyegre is fonatot választottak

Kate Hudson és Lucy Hale frizurája hátulról mutat igazán

Első ránézésre Kate Hudson frizurája nem tűnik különösebben extrának, ám hátulról szemlélve máris ámulatba ejtő látvány tárul a rajongók elé. A színésznő nem vitte túlzásba a hajkérdést, kifinomult vonalat választott. Egy szimpla parkettafonás mellett voksolt, amit egy visszafogott masnival bolondított meg, ez a frizura pedig rendkívül passzolt letisztult megjelenéséhez.

 

Lucy Hale a tökéletes bizonyíték arra, hogy nem kell hátközépig érő hajkorona ahhoz, hogy különleges fonat készüljön belőle. Bobfazonját elképesztően sikkessé varázsolták a fodrászok ezzel a megoldással. Bár szemből egy egyszerű copfnak tűnik, oldalról és hátulról nagyon menőn fest ez a frizura.

 

Blake Lively a halszálkafonás megszállottja

Blake Lively mindig hihetetlenül sikkes és nőies, egyszerűen nem tud hibázni, akár öltözködésről, sminkről vagy a frizuraválasztásról van szó. Hosszú szőke tincseit gyakran látni befonva, az ő kedvence pedig az elképesztően egyszerű, ám annál divatosabb halszálkafazon. A gyönyörű színésznő azzal teszi igazán különlegessé a fonott hajat, hogy a szálak nem állnak glédában, így kicsit sem hat mesterkéltnek az eredmény. Laza, mégis nőies és elegáns összképet sugall ez a verzió.

 

Nina Dobrev még a fonatot is feldobja egy kis csillogással

Nina Dobrev féloldalas frizurája igazán előnyös, hiszen aszimmetrikusságából adódóan remekül nyújtja az arc vonalait. Az egyébként is különleges fazont még inkább feldobja, hogy csillogó szálakat vittek a fodrászok a parkettatechnikával készült fonatba. Ettől a fémes hatástól kissé vagány, a csillogástól pedig mégis elegáns és nőies hatást kelt ez a hajstílus.

 

Emma Watson mindig kifinomult és nőies fonatokat visel

Emma Watson remekül választott, amikor a koszorúfonat mellett döntött. Egy estélyi ruha mellett igazán jól mutat ez a stílus, hiszen gyakorlatilag olyan, mint egy korona. Sokkal különlegesebb, mint egy szimpla konty, így nívós eseményekre is bátran választható, ám az egyszerű hétköznapokon éppúgy megállja a helyét.

 

Vanessa Hudgens a bohém vonalat képviseli

Vanessa Hudgens stílusa rengeteget változott azóta, hogy a rajongók megismerhették a High School Musical című filmben. A visszafogott lányból vagány, magabiztos nővé érett, frizurája pedig tökéletesen tükrözi egyedi ízlését. Ő inkább a bohém, laza hatását használja ki a fonott frizurának. Rendszerint könnyed verziókat visel, amelyek különlegesek, nőiesek, mégis egyszerűek és kissé szedett-vetett hatásúak.

 

Jessica Alba vagányan és nőiesen is imádja a fonott frizurát

Jessica Alba imádja a vékony fonatokat, zseniálisan trükközik velük. Mind elegáns, mind vagány verzióban szívesen viseli a fonott frizurát. Az egyszerű kontyot hihetetlenül feldobja, így sokkal különlegesebb hatást kelt az eredmény.

 

Taylor Swift imádja a fonatokat, frufru mellett még jobban mutatnak

Ha egyetlen híres nőt kellene kiemelni, aki valóban rengeteg alkalommal visel fonatot, az Taylor Swift lenne. A gyönyörű, babaarcú énekesnő hatalmas rajongója a fonott fazonoknak. Ő a tökéletes példa arra, hogy frufruval még jobban mutatnak a fonott tincsek, hihetetlenül kiemelik a rövidebb elülső szálakat.

 

Kiemelt kép: Jon Kopaloff/FilmMagic/Dave Hogan/Getty Images.

Cikk képei: Todd Williamson/Getty Images for dcp/Dimitrios Kambouris/WireImage/Allen Berezovsky/Getty Images for Fashion Media/Stuart C. Wilson/Stuart C. Wilson/Getty Images for Disney/Dave J Hogan/Angela Weiss/Jon Kopaloff/FilmMagic/Dave Hogan/Jennifer Graylock/FilmMagic/George Pimentel/WireImage/J. Countess/WireImage/Steve Granitz/WireImage/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés