Számos tinisztár merül a feledés homályába, azonban vannak néhányan, akik felnőttként is megállják a helyüket a szakmában. Vanessa Hudgens, a korai kétezres évek felkapott filmsorozatának, a High School Musicalnek a főszereplője mára felnőtt nővé cseperedett, és nemcsak ő, de a stílusa is rengeteget változott. A most 32 éves színésznő 15 évvel ezelőtt még bájos kislányként tűnt fel a televízióképernyőn, ekkoriban lányok milliói igyekeztek ihletet meríteni kifinomult stílusából.

hirdetés

 

Vanessa Hudgens 2006-os berobbanása óta megőrizte pozícióját a filmszakmában, és számos produkcióban vett részt. Zenei karrierrel is próbálkozott, bár ebben közel sem ért el akkora sikereket, mint színésznőként. Az idő múlásával külseje olyannyira megváltozott, hogy egy-egy általa feltöltött képen már szinte teljes mértékben felismerhetetlen.

 

Vanessa Hudgens stílusa az önkifejezés mintapéldája

A legtöbb tinisztár nem kiforrott ízléssel cseppen bele a hírességek világába, és ebből adódóan sokan kénytelenek a produkció mögött álló stylistok elképzelésére hagyatkozni. Ez nemcsak a különböző szerepekre lehet igaz, ahol azonosulni kell az adott karakterrel, hanem az eseményeken való megjelenésekre is. Bár egy-egy szerep kedvéért sokak stílusa vesz 180 fokos fordulatot, a vörös szőnyegen gyakran igyekeznek kompenzálni a megkreált külsőségeket, és a választott darabbal kiemelni saját ízlésüket.

 

Vanessa Hudgens esetében hosszú évek teltek el, mire a színésznő valódi, saját stílusa kezdett tükröződni az általa választott kreációkban. A hatalmas átalakulás nem csupán a divat folyamatos változásának köszönhető, a gyönyörű színésznő számára minden bizonnyal az önkifejezés eszközévé vált az öltözködés. A sorozatban látott visszafogott, színes, kislányos ruhákkal szemben egyre inkább a sötét, fekete és vadóc darabokat kezdte el előnyben részesíteni. Manapság sokakat meghökkent gyakran merész, kihívó megjelenésével, és a smink terén sem a natúr vonalat képviseli.

 

Nagyon érdekes lehet a változás 15 év távlatából, ha egy lány konkrétan a nézők szeme előtt válik érett, gyönyörű nővé. Vanessa Hudgens stílusa gyakorlatilag megfoghatatlan, időnként még mindig felfedezhető benne egy kislányos báj, ám sokszor hihetetlenül szexi, sokat mutató darabokat visel. Vadóc, nőies megjelenésével már sokkal inkább megmutatja valódi énjét, mint a filmekben látható „tökéletesen angyali” szettekkel.

 

Tény, hogy ez a néha már gót stílusvonalakat súroló ízlésvilág elképesztően messze áll attól a kislányos, romantikus megjelenéstől, amit évekig elvártak tőle a filmszakmában. Vanessa Hudgens azonban mindenhogy fantasztikusan fest, ritka az olyan stílus vagy ruhadarab, ami ne állna jól neki. Bár mindössze 155 centi magas a színésznő, stílusával és megjelenésével mindig kitűnik a tömegből.

Kiemelt kép: Jesse Grant/WireImage for Kari Feinstein PR/Matt Winkelmeyer/Getty Images.
Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés