Jessica Alba megmutatta, hogy milyen az egyszerű, mégis hihetetlenül ütős átmeneti szett. Szimpla kulcsdarabokat boronált össze, de nem akárhogyan.

hirdetés

Jessica Alba ruhatárában ez a legmenőbb átmeneti szett

Jessica Alba megjelenéséről aligha lehet vitatkozni, elképesztően sikkesen öltözködik. Az idő múlásával talán egyre inkább megtalálja a személyes stílusát, noha valljuk be, jóformán soha nem hibázott még egyetlen ruha kiválasztásával sem. Mindig tökéletesen hozta a laza sikket hétköznapi szettjeivel, de a vörös szőnyegen sem okozott csalódást rajongóinak.

A színésznő abszolút a letisztult szettekben hisz, soha nem tolja túl a cicomát, nem esik túlzásba a magamutogatással. Finom arcvonásaiból sugárzik a gyermeki báj, a kifinomult sikk pedig remekül passzol az egyébként is könnyed, nőies kisugárzásához.

Már megszokhattuk tőle, hogy rendszerint szimpla alapdarabokat kombinál a hétköznapok során, azonban ezúttal kifejezetten az átmeneti szezon legnépszerűbb, legkapósabb kulcsdarabjait párosította össze. A fehér ing, a visszafogottan dögös kis crop top és a farmernadrág még lezseren is hozza a nőies összhatást.

 

A gyönyörű színésznő nem variálta túl a szettet. Egy széles szárú farmernadrágra tette le a voksát, ami látványosan karcsúsítja és előnyösen formálja az alakot. Ezekben a fazonokban van valami kis plusz, melynek köszönhetően a kényelem miatt egyáltalán nem kell lemondani a sikkes kisugárzásról. Abszolút komfortosak a nap folyamán, mégsem teszik túlzóan lazává a szett összhatását.

Jessica Alba a fehér inget sem a megszokott módon viselte. Egy dögös kis crop toppal kombinálta a laza hatású, oversize darabot, amitől egészen más stílust kapott a megjelenése. A fehér ingek sokoldalúságát mindig kihangsúlyozzuk, a színésznő pedig tökéletesen szemlélteti, hogy miért lett az őszi időszak egyik legkedveltebb alapdarabja.

A kiegészítőkkel érte el a lehengerlően harmonikus eredményt. A kissé rusztikus, természetközeli barnát választotta, ami egyébként is igazi trendszín manapság. A laza, lapos talpú papucs tökéletesen passzol a farmer-ing kombóhoz, nem feltétlenül kell magas sarkú cipő ahhoz, hogy érvényre jusson a nőiesség. Természetesen a táska és az ékszerek összecsengése is ezt a letisztult, naturális hatást kelti.

Kiemelt kép: Paras Griffin/Getty Images.

Cikkfotók: thecelebrityfinder/Bauer-Griffin/GC Images/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés