Goldie Hawn gyönyörű lánya, Kate Hudson három gyermek után is megőrizte karcsú, hibátlan alakját, amit dögös ruhákban is szívesen megmutat. Bár kedveli a merész részleteket, nem pakol ki mindent, és a megjelenése sohasem közönséges.

hirdetés

Bár Kate Hudson jó géneket örökölt, a mellméretével sohasem volt kibékülve. Sokan úgy tippelnek, hogy a természet szűkmarkúságát egy kis plasztikával korrigáltatta néhány évvel ezelőtt, ám sportos testalkatát figyelembe véve, nem esett látványos túlzásokba.

Finomításnak is nevezhetnénk a dolgot, hiszen az önbizalma érdekében, kevéssel is beérte a színésznő, épp csak egy picit tette látványossá a dekoltázsát, ám valószínűleg a háromszori szülés is megdobta kissé a domborulatait. Azóta a merészebb ruhakivágásokat sem veti meg, edzéseinek köszönhetően pedig bátran viselhet testhezálló és hasvillantó kreációkat, ha úgy tartja kedve.

Kate Hudson jól játszik a dekoltázs mélységével: mindig szexi, de sohasem közönséges

Csakúgy, mint édesanyja, Kate Hudson mindig feltűnő jelenség a gálákon és jeles eseményeken. Ami azt illeti, kissé finomabb a stílusa, de éppúgy odáig van a szexi fazonokért.

A divatban is jártas színésznő rendszerint V-kivágásokkal nyújtja alakját, vagy szív alakú dekoltázzsal lágyítja vonalait. Ő az, aki sohasem erőlködik azon, hogy dögös legyen, de mindez csak úgy, egy romantikus és bájos szettel is összejön neki.

 

Kiemelt képek: Toni Anne Barson/Wirelmage, Daniele Ventruelli/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés