Egy frufru vágatása nagy vállalás, sokan félnek belevágni az elülső tincsek fazonírozásába, hiába tetszik nekik egy adott hajstílus. Taylor Swift frizurái azonban átbillenthetik a mérleget a frufru oldalára, hiszen ő rendszerint bebizonyítja, hogy ezerféleképpen lehet viselni ugyanazt a fazont is.

hirdetés

 

A gyönyörű énekesnő nem csupán fülbemászó dallamokkal és sikkes összeállításokkal lepte meg a rajongókat az évek során, frizuráival úgyszintén gyakran inspirálta a nőket. Taylor Swift egyébként pont ma tölti be 32. életévét, és kitartóan ragaszkodik a frufrus hajfazonokhoz, melyeket sokféle formában viselt már pályafutása kezdete óta.

A frizuraválasztás terén a legtöbb nő szereti a változatosságot, amit a rendszeres hajvágás és festés egyaránt garantálhat. Bár Taylor Swift imádja a frufrus stílust, és gyakorlatilag mióta berobbant a köztudatba, hasonló fazonokkal lehetett látni, mégis úgy játszik a formákkal, hogy soha nem unalmas a megjelenése, mindig meg tud újulni.

Vannak nők, akik a frufru lenövesztésétől félnek, hiszen az nem egy egyszerű folyamat. Erre az időszakra is vannak szuper trükkök, amik megkönnyítik a mindennapokat és a frizurakészítést, ráadásul egy arcformához passzoló frufru esetén garantáltan senkinek nem fordul meg a fejében, hogy újra hosszabb tincseket szeretne.

 

Taylor Swift frizurái rendkívül változatosak: ügyesen trükközik a stílusokkal

A 32 éves énekesnőnek a zsigereiben van a stílusérzék, nem csak káprázatos ruhaválasztásaival, frizuráival is minden alkalommal leveszi a rajongóit a lábáról. Taylor Swift hosszú, bongyor fürtökkel vált ismertté, ekkor még egy oldalról átfésült félfrufrut viselt.

Ezt a hosszabb stílust azóta többször bevetette, kifejezetten jól áll neki. Egy ilyen félhosszú frufru tökéletes megoldás lehet a lenövesztés időszakára, vagy akár azoknak is szuper választás, akik nem szeretnének rögtön szuperrövid tincseket elöl. Oldalra fésülve, akár hozzágöndörítve a hajhosszhoz gyönyörű tartást ad a hajzuhatagnak.

 

Nem csak a frizurafazonon, hanem a frufru formáján is gyakran változtat. Az oldalról átfésült stílust rövidebb formában éppúgy kipróbálta, de a teljes frufrutól sem rettent meg.

A frufru nem akadályozza a különböző frizurák alkotását, sőt, kifejezetten megbolondítja a végeredményt. Az összhatás lehet elegáns, kifinomult, nőies vagy lezser attól függően, hogy milyen formában készülnek el a tincsek. Taylor Swift talán a legjobb inspiráció ahhoz, hogy hogyan lehet számos módon megjeleníteni a frufrus stílust. Érdemes ellesni tőle pár ötletet.

 

Kiemelt kép: John Shearer/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés