Emma Watson vékony szálú hajából bármilyen stílusú frizura készíthető, annyira jól kihasználja a színésznő a kissé gyengébb szálak előnyeit. Változatos formában viseli a tincseit, és szinte már mindent kipróbált!

hirdetés

Emma Watson már gyerekként berobbant a köztudatba, hiszen ő alakította Hermione Grangert a Harry Potter filmekben. Az okos és bájos karaktert megformáló színésznő azóta bizonyította sokoldalúságát, rátermettségét, és sok alkotásban megcsillogtatta a tehetségét. A 31 éves Emma már sok izgalmas karaktert tudhat maga mögött. Ám nemcsak változatos filmszerepei miatt tűnik ki a sztárok közül, hiszen modellként és aktivistaként is munkálkodik.

Természetes szépségével és stílusával úgyszintén sokakat elbűvöl. A frizurája mindig központi szerepet tölt be, hiszen rendkívül izgalmas, változatos formában viseli a tincseit. Sokáig a rövid vágásokat preferálta, ezért a hajviseleteiből könnyedén meríthetünk ihletet. Emma Watson mindig odafigyelt a egyensúlyra, így sosem keltett kisfiús hatást a megjelenése.

Emma Watson könnyedén variálja vékony szálú frizuráját

Emma Watson ovális fejformával rendelkezik, így azon szerencsés hölgyek közé tartozik, akiknek a rövid és a hosszú fazonok egyaránt fantasztikusan jól állnak. A haja egyáltalán nem ritkás, ám a gyengébb és vékonyabb hajszerkezetből adódóan a dús hatású loknikat nehezebb megteremteni. Formázni viszont könnyedén lehet, éppen ezért vállal be változatos, vagy merészebb fazonokat!

 

A választékkal, ondolálással és az arc mellett kihúzott tincsekkel könnyedén dúsabbnak tűnik a frizura optikailag. Ezeket a trükköket Emma fodrásza is gyakorta alkalmazza, a tupírozás úgyszintén megjelenik a repertoárban, ám roppant finom formában. Kedveli a lazább kontyokat, copfokat, amelyekkel többnek látszik a hajtömeg.

 

Kiemelt kép: Juan Naharro Gimenez / Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés