Gyönyörű bőr, mindig tökéletes frizura, makulátlan küllem és kellem – Jessica Alba a negyven felé araszolva is nagyon rendben van, és a stílusérzéke is csalhatatlan.

hirdetés

A Fantasztikus négyes és a Sin City bájos színésznője, ha nem is a felejthetetlen alakításaival, de hibátlan megjelenésével rendre vonzza a figyelmet. A mexikói, francia, és dán vérvonallal is rendelkező Jessica Alba kétségkívül a génlottó nyertese, hiszen nagyítóval sem lehet hibát találni rajta, ráadásul 38 éves létére a jobb napjain simán úgy fest, mint egy bakfis.

Bár az Álljon meg a nászmenethez semmi köze, ebben a filmben megtalálták a jelzőt, ami roppantmód passzol hozzá: bosszantóan tökéletes. Bár nem vagyunk irigy fajták – távol álljon tőlünk -, de azért picurkát ott motoszkál bennünk a kérdés, hogy mi lehet Jessica Alba titka? Mert itt ez a kedvesen bájos, mindig mosolygós, babaarcú háromgyermekes nő, aki soha sincs szétcsúszva, mindig egy lépéssel a divat előtt jár, és rosszabb napjain is dögösen feszít egy farmer-blézer párosításban.

Jessica Alba piszkosul stílusos

Jessica Alba nem csak jó nő, hanem a meglepetések embere is. Hogy miért? Mert első blikkre azt hihetnénk róla, hogy nem egy karakteres alkat, de aki egy-két vörös szőnyeges bevonulós fotójánál többet elkap belőle, az valahol érezheti, hogy nem egy tucatnő.

 

Bár inkább divatkövető, mint úttörő, van stílusérzéke, ez azonnal látszik az ízlésesen összekomponált öltözékein. A legkisebb gyermeke még épp csak kétéves, ám a színésznő cseppet sem  nyújtja egy lestrapált anya képét, ahogy azt sem nagyon hinnénk el róla, hogy már 38 éves. A 2019-es szettjei közül ezek a kedvenceink!

Kiemelt kép: Frazer Harrison/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés