Dakota Johnson máris kipróbálta a tavaszi divat egyik legmenőbb trendjét. A farmer farmerral a legsikkesebb idén, ezekkel a holmikkal nem lehet túlzásba esni.

hirdetés

Azt már megszokhattuk, hogy Dakota Johnson minden alkalommal megvillantja lehengerlő stílusát, ezúttal pedig a 2023-as év egyik legmenőbb trendjét vette alapul. A színésznő rendkívül kiforrott stílusérzékkel rendelkezik, nem fél a merészebb, vagányabb daraboktól sem, miközben legtöbbször a lezser elegancia jellemzi a megjelenését. Legutóbbi szettje bejárta a közösségi médiát és a sajtót, a tavaszi divat legütősebb összeállításában állt a kamerák elé.

A farmer örök klasszikus, ami soha nem megy ki a divatból. Kortalan és időtálló, idén pedig nem lehet túltolni a farmeranyagú holmikat. Dakota Johnson megmutatta a rajongóinak, hogy a farmer farmerral kombinálva a legdögösebb, az összhatás önmagáért beszél. A színésznő arra is ügyelt, hogy az apró részletek abszolút stimmeljenek. Általában szűk szabású nadrágot visel, ám most az idei trendeknek megfelelően bővebb fazont választott, ami elképesztően jól állt neki.

Képek: Michael Loccisano/Getty Images.

 

A tavaszi divat legütősebb trendje a farmer-farmer párosítás

Dakota Johnson bedobta a tavaszi divat legmenőbb trendjét, amiből bőven lehet ihletet meríteni. Tény, hogy ugyanezeket a darabokat aligha lehet megtalálni a fast fashion üzletekben, a turkálókban pedig órákat kellene rászánni a kutakodásra, ám hasonló szetteket könnyedén össze lehet dobni, méghozzá egyszerű alapdarabok segítségével. A hírességek öltözködése remek inspirációként szolgál, elegendő, ha csupán az aktuális trendeket lessük el tőlük, s máris sikkes, stílusos lesz az eredmény.

A farmer farmerral hatalmas divat idén, ez a kombináció pedig számtalan verzióban megállja helyét a mindennapokban. A legjobb, ha a különböző ruhadarabok tónusa legalább némileg hasonló egymáshoz, így egy stílusos, nőies monokróm összeállítást eredményez a párosítás. A farmercuccokban az a legjobb, hogy sok mindennel összeboronálhatók, így akár elegánsabb, kifinomult stílusban, akár sportosabb, lezserebb változatban is remekül mutatnak.

Képek: Edward Berthelot/Getty Images.

 

A farmernadrágokat bátran kombinálhatod egy divatos farmeringgel, de a menő farmerdzsekik is meghódítják a tavaszi divatot. Dakota Johnson például egy hosszabb, ballonkabátszerű darabot választott, ami sokkal nőiesebb hatást kelt, miközben kellően meleg és rendkívül csinossá formálja a sziluettet. A trendi megjelenés kulcsa a megfelelő holmik összeboronálásában rejlik, a farmercuccok színei mellett célszerű a fazonra is nagyobb hangsúlyt fektetni.

Egy bő szárú nadrág esetén fontos kiemelni a karcsú derékvonalat, ahogy a rövidebben szabott farmerkabátokhoz magas derekú nadrágot érdemes viselni. Manapság rendkívül divatosak az oversize dzsekik, ám egy túlméretezett darabnál mindig szem előtt kell tartani, hogy könnyedén szélesítheti az alakot, így mindenképpen a lábakra ajánlott helyezni a fókuszt, illetve A vonalú vagy egyenes szabású darabbal lehet kiemelni az alsótest sziluettjét.

Kiemelt kép: Michael Loccisano/Getty Images.

Cikkfotók: Michael Loccisano/Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés