Bár egy stílusos, elegáns lábbeli adott esetben sokat tesz hozzá az öltözék fényéhez, a sikkes megjelenés általában nem a sarok magasságán áll vagy bukik. Ezek a divatos szettek lapos talpú cipővel kombinálva is abszolút nőiesek.

hirdetés

Bár vannak alkalmak, amelyek megkívánják a magassarkú viselését, a mindennapi nőies öltözékek összeállításakor nem feltétlenül kell a pömpsz fazonokhoz ragaszkodni, hiszen rengeteg lehetőség adott arra, hogy a kényelem megteremtése ne a feminin stílusjegyek rovására történjen.

Képek: Streetstyleshooters/Getty Images.

 

A divatos megjelenésben ma már nem különülnek el élesen egymástól a romantikus, sportos, vagány, elegáns és nőies karaktervonások, akár mind összemosódhat egyetlen öltözéken belül. A jövés-menéshez ideális, komfortos viseleteket csak kevesen áldozzák be a magassarkú kedvéért, a legtöbb nő olyan alternatívákat keres a divatelemek között, amelyek lehetővé teszik a lezser elegancia megvalósítását, és könnyedén, feszengés nélkül, sokoldalúan kombinálva hordhatók.

A nőies szettek zöme jól mutat lapos talpú cipővel, amennyiben sikerül harmonikus összhangot teremteni az eltérő stílusjegyekkel és fazonokkal.

Nőies szettek lapos talpú cipővel kombinálva: a kényelem nem zárja ki a sikkes megjelenést

Az elmúlt években ugyan érezhetően megugrott a sneakerek, utcai stílusú edzőcipők népszerűsége, nem csak sportos lábbelik jöhetnek szóba, ha a komfortos, mégis nőies megjelenés a cél.

A balerinafazonok reneszánszukat élik, a klasszikus kialakítású topánokon túl még jó pár verzióval találkozhatsz a választékban, amelyek eleget tesznek a modern sikk elvárásainak. Ugyanígy középpontba kerültek a mokaszinok, loaferek, belebújós papucscipők. Az efféle dizájnos darabok különösen tesznek róla, hogy a nőies, könnyed stílusú tavaszi szettek lapos talpú cipővel éppúgy csodás összképet mutassanak.

Az alábbi kortalan szettek esetében abszolút nincs hiányérzetünk, ami a cipősarkat illeti. A lágy színharmóniának és a fazonok összehangolásának köszönhetően nem szorul háttérbe a nőiesség, sőt, jól érezhető a lezser elegancia bája.

Az edzőcipő nem csupán a szoknyákkal, egybeszabott ruhákkal, hanem a kosztümnadrágokkal is szoros barátságot kötött az elmúlt években. A képek csodásan visszatükrözik, hogy szimpla alapdarabokkal is milyen jól megvalósítható a sikkes megjelenés.

Még a legegyszerűbb balerinatopán is hozzájárulhat ahhoz, hogy megnyerő és vonzó legyen az összkép. Ezek a divatos fazonok szoknyás és nadrágos szerelésekhez egyaránt remekül passzolnak, de alapvetően a ruhadarabok és a franciás stílusjegyek összhangja erősíti fel a nőies kisugárzást.

A papucscipők, loaferek a lazább farmeres, illetve a modorosabb irodai összeállításokhoz éppúgy jól tudnak alkalmazkodni. Sőt, a romantikus stílusmixek sem állnak messze tőlük, a bájos, diáklányos hangulatú retró öltözékek például jobban elbírják a derby cipőket, mokaszinokat, mint a magas sarkú topánkákat.

Ezek a nőies tavaszi szettek könnyedén megvalósíthatók és roppant stílusosak, lapos talpú cipővel kombinálva pedig extra divatosak.

Kiemelt kép és cikkfotók: Streetstyleshooters/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés