A 2023-as tavaszi cipődivat bőven tartogat meglepetéseket. Hatalmas klasszikusok térnek vissza a repertoárba, egyértelműen az elegáns, nőies megjelenés lesz porondon. Képeken a szezon legsikkesebb fazonjai.

hirdetés

Képeken a tavaszi cipődivat legsikkesebb fazonjai

A tavaszi szezon mindig felüdülés a téli hideg után, ilyenkor előkerülhetnek a ruhatárból a könnyed, kényelmes cipellők, míg a vastag csizmák egy időre háttérbe szorulnak. Szinte minden nőnek van egy sportos, kényelmes cipője és egy nőies, elegáns darab is megtalálható a repertoárban, amit fontosabb események alkalmával visel. A cipődivat azonban ennél jóval sokrétűbb, számtalan különböző fazon és stílus megtalálható a kínálatban.

2023-ban egyértelműen a kifinomult nőiességé a főszerep, a trendi cipők között több magas sarkú is található, miközben a klasszikus balerinacipő újult erővel tér vissza az utcai divatba. Ennek ellenére a már jó néhány éve listavezető loaferek sem tűnnek el a süllyesztőben, a kényelmes, sikkes belebújós darabok mit sem veszítettek népszerűségükből.

A galériában képekkel mutatjuk, hogy mely cipőfazonok lesznek a legdivatosabbak idén tavasszal.

 

Noha az idei cipődivatban a nőiességé a főszerep, a sportosabb, kényelmesebb darabok éppúgy felkerültek a toplistára. A fehér edzőcipővel 2023 tavaszán sem lehet mellényúlni, a platformtalpú verziók különösen divatosnak számítanak az átmeneti időszakban. Mivel a különböző stílusok összeboronálása roppant trendi, egyedi hatást kelt, ezért a sokak által holdjárónak nevezett edzőket is lehet elegánsabb, kifinomultabb holmikkal kombinálni.

Ha a magas sarkú darabokért rajongsz, célszerű a hegyes orrú verziókat előnyben részesítened, már ha az aktuális trendeket vesszük alapul. Ezek a cipők kifejezetten nyújtják a lábakat, optikailag magasabbnak láttatják a termetet, szépen formálják a sziluettet. Nem csak szoknyával vagy kosztümszettel érdemes kombinálni őket, farmernadrág mellett szintén fantasztikusan mutatnak, nőiessé varázsolják a megjelenést.

Az idei cipődivatban a telitalpú szandálok testesítik meg a tökéletes átmenetet, amelyek magas sarokkal rendelkeznek ugyan, ám fazonjukból adódóan némileg kényelmesebbek, mint tűsarkú társaik. Ezek között leginkább a szalmatalpú verziók hódítanak, amelyek naturális, hétköznapi megjelenésükkel bármilyen szoknyával vagy nadrággal bátran párosíthatók.

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés