A tavaszi szettek alapvető eleme a sportcipő, ám nem csak szimpla farmer mellé társítva dobhatja fel a megjelenést. A nőies, sikkes öltözködés a kényelemnek sem szab gátat, arról azonban nem szabad megfeledkezni, hogy az összhang kulcsa a részletekben rejlik.

hirdetés

Akit megérint a tavasz szele, kapásból kedvet érez a színesebb, lengébb és nőiesebb öltözködéshez. Végre lekerülhet a vastag csizma, és a meleg, réteges öltözködésnek szintén búcsút lehet inteni. A szekrény mélyéről sokan előkeresik a csinos tavaszi szoknyákat, de némi fejtörést okozhat számukra, hogy a reggeli hűvös idő még nem igazán kedvez a nyitottabb lábbeliknek. Az összkép akkor sem csorbul, ha egy letisztult stílusú edzőcipő kerül be a csinos szettbe, ráadásul még komfortosabb is lesz a viselet.

Egy dögös szoknya vagy ruha hihetetlenül jól mutat egy egyszerűbb sportcipővel, csupán a részletekre kell odafigyelni, hogy valóban ütős és sikkes hatást keltsen a megjelenés. Bár a színes darabokhoz jól passzol a fekete harisnya, amennyiben világos cipő mellett döntesz, mondj le róla. Az áttetsző, testszínű verziók jöhetnek szóba inkább, pláne, ha kimondottan lenge anyagok szerepelnek az összeállításodban.

 

Szuper stílusmix tavaszra: a sportcipő szoknyával is jól mutat

Csak bátran a színekkel és a mintákkal!

Ahhoz, hogy egy sportcipő-szoknya párosítás igazán sikkes és nőies legyen, remekül hozzájárulnak a vibráló, tavaszi árnyalatok. Nem kell félni a furcsa színkombinációktól sem, hihetetlenül menő összképet eredményez a merészebb tónusok összeboronálása. Az idei évben a népszerűségi listát a pliszírozott szoknya vezeti, így azzal garantáltan nem lehet mellényúlni. Légies, könnyed anyagából adódóan kifinomult külsőt varázsol, hatását pedig kicsit sem csorbítja a lezserebb lábbeli.

Egy ilyen színes szetthez bátran felkaphatsz reggel egy semleges árnyalatú ballonkabátot, de bőrhatású dzsekivel például a vagányság irányába viheted el a sportosan nőies összeállítást.

 

A mintákkal ugyancsak felesleges óvatoskodni, a tavaszi napokat hihetetlenül feldobják a változatos, feltűnő motívumok. Sokszor ezekhez a szoknyákhoz nehéz megfelelő lábbelit választani, ám egy egyszerű sportcipő remekül passzol bármelyik szoknyafazonhoz és stílushoz.

Mivel maga a szoknya meglehetősen nyárias, fehér, bézs, vagy lazúrosan könnyed, vidám színekkel kombináld. A bőrdzseki ehhez is remekül passzol, de egy pihepuha kötött pulóvert vagy kardigánt is felkaphatsz a felsődre a hideg reggeleken. Lehetőleg a harisnyád legyen láthatatlan, a sportcipőhöz nem igazán illenek a színes és mintás változatai.

Elegánsabb szettek részeként is megállja a helyét az edzőcipő

Nem feltétlenül szükséges a nőies megjelenéshez magassarkúban bukdácsolni az utcán még annak sem, aki egyébként az elegáns vonalat képviseli stílusával. A kifinomultabb, businesskategóriába sorolható szerelések mellett legalább annyira jól mutat egy szimpla sportcipő, mint a lazább összeállításokkal párosítva.

 

A fehér cipő mindenhez passzol

A fehér cipő a sportcipők királynője, igazi alapdarab. Egy fehér változatot bármihez remekül lehet társítani, legyen szó elegáns, lezser, színes vagy pasztellholmikról, a hófehér lábbelivel nem lehet elrontani az összképet. A legjobb, ha a szerelésben megjelenített tónusok passzolnak egymáshoz, ez az apró részlet pillanatok alatt nőiesebbé és kifinomultabbá teszi a megjelenést.

Kivágott felső helyett most még választhatsz laza ingeket, nyakig zárt blúzokat is, melyek között ugyanúgy megtalálod a romantikus, fodros verziókat.

 

Aki a sportosan nőies szettekért rajong, ezzel nem nyúlhat mellé

A sportos megjelenést könnyedén nőiessé lehet faragni, csupán egyetlen apró dolog szükséges hozzá. Egy szoknyával még a mackófelső is jól mutat, a lezser szett máris finomabb, sikkes hatást kelt általa.

 

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

Cikk képei: Edward Berthelot/Jeremy Moeller/Streetstyleshooters/Christian Vierig/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés