A miniszoknya elképesztően nőiesen és elegánsan mutat, ha a megfelelő darabokkal kombinálod. Így variáld, hogy ne legyen kihívó az összhatás!

hirdetés

Miniszoknya nőiesen és elegánsan

A miniszoknya a szezon nagy kedvence. Az elmúlt években a midi és maxi fazonok abszolút az élre törtek, de már tavaly is látni lehetett, hogy a rövidke szabás újból visszatér a népszerűségi lista élére. Sokan kifejezetten ódzkodnak a mini daraboktól, ugyanis attól tartanak, hogy a kivillanó lábak kihívóvá és közönségessé teszik a megjelenést.

Tény, hogy a miniszoknya – legyen bármilyen divatos darab – könnyebben átlendülhet az ízléses stílus határán, azonban a megfelelő darabokkal kombinálva abszolút konszolidált és elegáns megjelenést kölcsönöz viselőjének. Persze az sem mindegy, hogy az adott darab mennyire mini, sőt, maga a fazon is rendkívül sokat nyom a latban, ám összességében a részletek harmóniája határozza meg, hogy kifinomult lesz-e a végeredmény.

A galériában összegyűjtöttünk néhány lehengerlően nőies szettet, amelyek simán beleférnek a hétköznapi divat korlátaiba.

 

A legegyszerűbb trükk, amivel elegánsabbá varázsolható a miniszoknya, ha fehér inggel társul a szett részeként. Az egyszerű, letisztult fehér ing már rég kinőtte magát az iskolai ünneplő szerepéből. Bármikor bevethető, roppant csinos és nőies megjelenést teremt, bármivel is kombináld. Miniszoknya mellett igazán sikkes viseletté avanzsál, ez a párosítás abszolút telitalálat.

A színekkel szintén érdemes trükközni egy kicsit. A fekete már önmagában rendkívül elegáns és nőies, éppen ezért mindazoknak, akik aggódnak a miniszoknya miatt, célszerű éjfekete darabot viselniük. Blézerrel és csinos blúzzal összeboronálva határozottan sikkes lesz az eredmény. Amennyiben félő, hogy túlzottan kihívóvá válik a megjelenés, a harisnyával kicsit enyhíteni lehet a lábakra terelődő fókuszt.

Ha már színek, akkor meg kell említeni a monokróm szettek adta lehetőséget is. Egy-egy miniszoknya csodásan mutat, ha hasonló tónusú darabok mellett viseled. Az egyszínű összeállítások nem csak azért előnyösek, mert optikailag nyújtják az alakot. A finom harmóniának köszönhetően még a lazább, sportosabb fazonok is remekül hozzák a lezser eleganciát.

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés