A miniszoknya télen is az egyik legnőiesebb kulcsdarab, hosszú szárú csizmával a hidegebb napokon éppúgy bevetheted. Nagyon sikkesen mutat a melegebb, réteges összeállításokban.

hirdetés

Miniszoknya hosszú szárú csizmával: nincs ennél nőiesebb páros

A hideg időjárásra való tekintettel sokan mellőzik a miniszoknyát a téli ruhatárból, azonban a rövidke, csinos darabok abszolút bevethetők a mindennapok során hosszú szárú csizma kíséretében. Tény, hogy zimankóban nem a legkomfortosabb viselet az ultramini fazon, azonban az enyhébb napokon határozottan nőiesebbé varázsolja a megjelenést.

A vastag harisnyák igencsak megosztják a divatvilágot, egyesek rajonganak a mintázott darabokért, míg mások kizárólag a vékony, nejlonváltozatokat viselik a hétköznapok során. A legegyszerűbb megoldás, ha hosszú szárú, akár combközépig érő csizmával boronálod össze a miniszoknyát, így garantáltan nem fogsz fázni benne, a szett pedig stílusos és sikkes hatást kelt majd.

A galériában összeválogattunk néhány izgalmas téli összeállítást, amelyben a miniszoknya és a csizma párosa alkotja a vezérfonalat. Hihetetlenül nőiesek, ám fazontól és kiegészítőktől függően teljesen eltérő stílust képviselnek.

 

A miniszoknyák esetében nagyon fontos, hogy mivel társulnak az adott darabok. Az egyik lényeges tényező a kabát, ami valljuk be, télen nagyban meghatározza a megjelenés hangulatát. A mini darabok remekül mutatnak hosszú fazonú szövetkabátokkal, de az elegánsabb szoknyák mellett a pufidzsekik ugyanúgy izgalmas hatást keltenek. Fontos előre tisztázni, hogy mennyit szeretnél megmutatni a szoknya-csizma kombinációból, el akarod-e takarni a nőies párosítást.

A csizmák esetében szintén meghatározó a fazonválasztás. A lábszárközépig érő darabok csak keveseknek állnak jól, ugyanis a láb legszélesebb részét hangsúlyozzák. Ezek a fazonok nem okoznak problémát farmernadrágokkal kombinálva, ám miniszoknya mellett már kevésbé mutatósak. Érdemes legalább térdig érő verziót választani, de a combcsizmák is kifejezetten alkalmasak a mini ruhadarabbal való kombinálásra. Szerencsére most a magasított szárú csizmák és a falatnyi szoknyaszabások egyaránt terítéken kínálkoznak a divatban, megidézheted velük a hatvanas-hetvenes évek stílusát, de az elegáns és franciás sikknek éppúgy hódolhatsz.

Ahhoz, hogy igazán sikkes és stílusos hatást keltsen az összkép, mindenképpen érdemes figyelni a részletekre. A csizma és a kabát, vagy a szoknya és a csizma passzoljon egymáshoz anyagban vagy árnyalatban. A kiegészítőkkel szintén lehet trükközni egy kicsit, a táskát vagy a sapka-sál párost célszerű az outfithez igazítani.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés